2777
2789
دیگ بدتررررررر. ولمون کن دختر... معذرت میخام ج. ن. د. ه چ ربطی ب جوش داره؟؟؟؟؟؟ شاید اشتباع شنیدی ع ...

نه همون 

گفت شرافت جند.ده از تو بیشتره😂😂واییی البته من حرفشو جدی نگرفتما ولی خب هرکاری میکنم یادم نمیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همون گفت شرافت جند.ده از تو بیشتره😂😂واییی البته من حرفشو جدی نگرفتما ولی خب هرکاری میکنم یادم ن ...

ب شوخی گفت؟؟؟؟؟؟؟ یا جدی؟؟ 

من الان۲۸سالمه.. زمان مجردی، دبیرستان زیاد کتابخونه میرفتم،، ی روز گفت بلدی بری خودتو نمایش بدی ب مردا.. درصورتیک چادری بودم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ب شوخی گفت؟؟؟؟؟؟؟ یا جدی؟؟ من الان۲۸سالمه.. زمان مجردی، دبیرستان زیاد کتابخونه میرفتم،، ی روز گفت بل ...

وسط جرو بحث گفت وگرنه میدونم از دوست داشتنه منو بیشتر از همه دوست داره حتی از خواهرم بیشتر منم همینطور این حرفشم مهم نیست برام 

پدر مادر ایرانین دیگه فقط ازین حرفا میزنن

بابای من خودش میگه مثلا امروز خوشگل شدی پا شو برین بیرون تا ببیننت به یکی بندازیم فردا ممکنه باز زشت شی😑😂