ده روز چت کردیم حتی قرار بود دیت برم بعدش گفت متاهله منم گفتم دیگع چت نمیکنم و بلاکش کردم گیر داده اونجور که فکرمیکنی نیست یا گفت اوندفعه من بازنم رابطه ندارم و... باهم نیستیم اصلا و.. من گفتم من نمیخام ادم بده باشم وجدانم راضی نیست ب من پیام نده
این شمارمم نمیتونم واگزار کنم خیلی ازکارامو باایپ شماره انجام دادم از طرفی میترسم تهدیدش کنم موندم چیکارکنم دوباره الان بلاکش کردم بدون هیچ حرفی کثافته املاکیشم نزدیک جاییه که وامیستم اتوبوس دانشگام بیاد! لجن برا با اکانت سوم اومده دوباره بیاد چیکارکنم؟ نمیتونم خط جدید بخرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
میشه ایشون هزارتا خط داشته باشه ؟.فوق فوقش ده پانزده تا داره با هر شماره که پیام داد بلاک کن
همون
اسی دنبال اینه یکی بهش بگه برگرد
از دیروز هی داره تاپیک میزنه همه هم دارن یه چیز میگن راهنمایی میکنن ولی راهنمایی بقیه به درد اسی نمیخوره اسی دنبال اینه بقیه بگن برو بگرد هم خودتو بنداز تو چاه هم زن اون بدبخت و