2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر منم خیلی درد کشید ولی یبار نگفت خدایا خسته اپ

مامانبزرگ من از ۲۰سالگی مریض شد فکرشو کن کل زندگیش به بیماری گذشت ولی تا یه هفته قبل فوتش هنوز امید داشت خوب بشه🙂بمیرم براش😭😭💔 دقیقا همون روز بهم گفت که نگران پسراشه بعد خودش چی میشن همون روز رفت تو کما و هیچوقت برنگشت😭😭😭

💍♥️

بازم خدا رو شکر کنید که متاهل هستید و سرزندگیتون.چون اگه مجرد بودید خیلی اذیت میشدید.مدام باید بابت ...

من س سال آخر و هرروز کنار مادرم بودم تک تک لحظات تو ذهمه 

تو زایمانم مادرم نبود خداروشکر میکنم دخترم و بغل کرد 

خیلی سختی کشید خانوادم ولی خدا نخواست مادرم بمونه .خیلی آدم خوبی بود همیشه دستش ب خیر یود نمیدونم چرا عاقبتش این صد دامادی برادرم و ندید

افرادی که مجرد هستن اگه عزیزی رو از دست بدن خیلی بیشتر از نظر روحی آسیب میبینن تا افراد متاهل.

دوتا برادرم مجرد

البته من و خواهرم تنهاشون نذاشتیم تو این ۳ سال هرروز کنارشونیم

من س سال آخر و هرروز کنار مادرم بودم تک تک لحظات تو ذهمه تو زایمانم مادرم نبود خداروشکر میکنم دخترم ...

الان برادرتون بیشتر از نظر روحی شکسته میشه.در این لحظات سخت کنار هم باشید و اینکه نگذارید تنها بمونه که فکر و خیال و ناراحتی و افسردگی بیاد سراغش

سعی کنید زیاد گریه نکنید که گریه زیادی خودش سمه

و اینکه آدم وقتی عزیزی رو از دست میده بعضی ها وقتها سندروم بیخوابی و ترس میاد سراغش.

انشاالله که این روزهای سخت رو با صبر و بردباری بگذرونید.

غم از دست دادن مادر خیلی سخته.فکر میکنی دیگه کوهی که بهش تکیه میکردی نیست.مادر مثل کوه میمونه.هر کی بیشتر بهش وابسته بود بیشتر آسیب روحی میبینه.

من س سال آخر و هرروز کنار مادرم بودم تک تک لحظات تو ذهمه تو زایمانم مادرم نبود خداروشکر میکنم دخترم ...

بعضی وقتها باید تسلیم مقدرات الهی بود.چون ما میگیم ای کاش مادرمون زنده بود،اما اونا راضی بودن به مرگ.چون نمیخواستن با این درد زندگی کنن.و خواسته ما میشه خودخواهی.وقتی با اون همه درد در این دنیا هستن هر روزشون براشون میشه عذاب.از خدا میخوان که این درد تموم بشه.گاهی وقتها مرگ یک نعمته.برای پایان پذیرفتن دردها.

پس خدا دوسشون داشته که برده.چون راضی نبوده به درد و رنج اون شخص.هر ماه بیمارستان برای اونا دیگه ملالت آور شده بود.