2777
2789

استرس شما اشتباهه ..حالا پسر من درشت بود ولی با کلی تاخیررر حرکت و گفتار ...سختی زیاد کشیدیم ..باید جای من میبودی که متوجه میشدی هیچ اهمینی نداره بچه درشت باشه یا ریز...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بچت مثل بچه من حرف نمیزد میگفتی وزن اهمیتی نداره

بگردم ❤️

چند سالشه عزیز

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بگردم ❤️چند سالشه عزیز

۴ سال و دو ماه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

به تغذیه نیست نوه ی عموم از شیر مرغ تا جون ادمیزاد بهش میدن باز لاغره ولی قدش خوبه.

از اجیلو چار مغز بگیر هر روز میخوره تا ماهی و هرچیزی که بگی برا رشد خوبه ولی همچنان همونه الان ۱۱ سالشه از همون اول لاغر بود

من فک میکنم اینجور بچه ها یهو چاق میشن و هیکلی میشن.

سن بلوغش برسه خیلی تغییر میکنن از لحاظ هیکل

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
۴ سال و دو ماه

پسر عمه من ۵ سالش بود حرف نمیزد پیش دبستانی ثبت نام نکرد عمم میبرتش گفتار درمان نسبت ب قبل خیلیی خوب شده 

مطمئنم برای شمام خوب میشه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
پسر عمه من ۵ سالش بود حرف نمیزد پیش دبستانی ثبت نام نکرد عمم میبرتش گفتار درمان نسبت ب قبل خیلیی خوب ...

الان روون حرف میزنه?

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
الان روون حرف میزنه?

اره بابا فقط نمیتونه واضح تلفظ کنه ک اونم گفتن خوب میشه انگار به مرور

استرس شما اشتباهه ..حالا پسر من درشت بود ولی با کلی تاخیررر حرکت و گفتار ...سختی زیاد کشیدیم ..باید ...

دوست عزیز گل پسرت راه افتاد 

پسر منم تاخیر داره کاردرمانی میبرم الان چهار دست و پا میره 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
2810