2777
2789
عنوان

لانه گزینی

36 بازدید | 5 پست

سلام نی نی سایت های عزیز عصرجمعه تون بخیرسوالی داشتم وراهنمایی میخواستم کسانیکه مثل من بودن لطفا جواب بده!من این ماه روز۱۲ و۱۶ پریودیم رابطه داشتم بعداز اخرین رابطه ام چندروزبعدش دل درد پریودی گرفتم.۲۵ ابان شب ۲۱ پریودیم کمردرد شدید دل دردهای پریودی ولک قهوه وصورتی کم دیدم تاالبته سردرد وسرگیجه هم داشتم الانم دارم دل دردهای پریودی که هرلحظه احساس میکنم میشم دیگه ۳روزبه موعدم موند هنوز احتمال داره لانه گزینه باشه یا دارم پریودمیشم؟

yamor

صبرکن تا از موعدت بگذره فعلا هیچی معلوم. نیست. من یکهفته گذشته بود رفتم بی بی گرفتم که صبح بزن نصف شب پریود شدم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ممنونم که جواب دادین..دعا کنین دیگه این دفعه باردارشم دیگه واقعان خسته شدم متنفرم از تستهای منفی بی بی چک.البته ناگفته نمونه شهریورتستم مثبت شد ولک لانه گزینی دیدم وتمام علایم بارداری رو داشتم ازم ۰/۱ و۳/۰شد که گفتن بارداری پوچ هست اخه شوهرم عمل واریکوسل کرد تیرماه دکترگفته بودبعد ۳ماه اقدام کنین تا اسپرم ها تقویت شن

yamor