2777
2789
عنوان

گربه حامله

108 بازدید | 17 پست

یه گربه بود بچه آورد به خودش غذا دادیم 

بچه هاش بزرگ شدن دوتا از بچه هاش رفتن

مادره هم تو همین جاها هست 

یدونه موند با دخترم اهلی شد میاد تو حیاطمون بزرگ شده  العان ۶ ماهش میشه

دخترم براش تشکچه درست کرده غذا میده بهش بازی میکنه  

این گربه  نرمال بود العان خیلییی تپل شده  یهو خیلی شکمش بزرگ شده . سرش کوچیک مونده🤣😁

از ساعت ۱۱ صبح هم تا العان رو تشکچه اش خوابیده 

حامله شده؟

خیلی میخوابه 

این بچه بیداره بچه هاش گردنه ما هست العان چیکار کنیم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه بیاره**

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

دو روز دو روز قیبش میزد العان شکمش بزرگ شده زیاد میخوابه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشاله به دخترت که اینقدر شجاعه من خیلی از سگ و گربه میترسم اصلا نمیتونم بهشون نزدیک بشم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

2805

مبارک باشه  😂

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
دو روز دو روز قیبش میزد العان شکمش بزرگ شده زیاد میخوابه

معلوم نیست با کی رو هم ریخته 😂😂😂فکر کنم یه حرومزاده تو راهه 😂 حتما باباش رو پیدا کنید تا حداقل مسئولیت بزرگ کردن بچه گردن مادر بیچاره نیفته

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ماشاله به دخترت که اینقدر شجاعه من خیلی از سگ و گربه میترسم اصلا نمیتونم بهشون نزدیک بشم

از اون موقعی که بدنیا اومد با مادرشون دم در بودن 

دوتاشون دخترم چنگ زدن و رفتن این یکی خیلی مهربونه موند 

مریض نشده ؟

نه بازی هم میکنه خیلی شاده 

شکمش بزرگ شده 

احتمالا حاملست خودش شیر میده دیگه بزار بمونه گناه دارن

وای  خدا حیاط کوچیکه فقط همین مونده ۴ تا بیاره 😁🤣🤣

مبارک باشه 😂

وااااا نه

خدایا کنه خودش بزرگ شده باشه 

انگار شلوغهههه 

۵ صبح میو میو میکنه وای به حال بچه هاش🤣🤯

واااییی خوش به حالتون چند وقت دیگه چند تا بچه گربه ملوس کنار خودتون دارین 😍

خودش تازه بزرگ شده پدرمون در اومد 🤣🤣😵‍💫

2810