2777
2789
عنوان

امشب ی جشن کوچیک دعوتیم

162 بازدید | 21 پست

ولی  کثیفم  همه رفتن از خونه مامانم من موندم 

حال ندارم برم ولی دوست دارم برم 

شوهرمم نمیاد یا بامنت میاد

آدمو برای اومدنش تو برزخ میزاره نمیدونی میاد یا ن 

چجوری با این مرد رفتار کنم 

چقد شبیه شوهره منه...بذا بهت یاد بدم....۳ساله ازدواج کردیم یادمه این ۳سال بیش از۵۰تا جشن دعوت شدیم🥲😐اوایل همش اصرارمیکردم بریم اونم بیصتر حرصی نیشد ک نریم.یادمه مادرشوهرم همش میومد پادرمیونی قسمش میداد ک برین.بخاطر مامانش میرفتیم اونم با کلی منت..بعد ها دیگ یاد گرفتم اصلا نگم بریم...گذاشتم ب عهده خودش..پسرای فامیلمون همش جشن میگرن تولد و عفد و...فک کن تو سه ماه اخیر ما چن تا جشت دعوت شدیم.اما دیگه اشتیاقی تداشتم ب شوهرم میگفتم خودت هرجور راحتی.بریمم مهم نیس نریمم مهم نیس..میدید من بی تفاوتم،میگف حاضر شو مرخصی ساعتی میگیرم بریم🙄😐😐😐😐با اشتیاق فراوان میرف ازهمه هم بیشتر میرقصید.دیگ الان خیالم راحته هر مراسمی باشه اگ مقدور باشه براش ۱۰۰میریم.چون ب اختیارخودش گذاشتم..درسته ازچن تااا این جشنا عقب موندم نرفتیم اما اصلا ناراحتبمو بروز ندادم و دید بی تفاوتم...اینو امتحان کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمن ک ۱۲ساله باهام هیجانمیاد حتی خونه مامانم . بدرک منم با بچه ها میریم.خیلیم بهتره

عزیزم چقد سخت..یا شاید خانوادتون درکشون بالاس چیزی نمیگن.برا من خیلی حساسن...و اگ شوهرم نخاد بیاد واقعا توفشارمیذارنم.

2805
شوهرمن ک ۱۲ساله باهام هیجانمیاد حتی خونه مامانم . بدرک منم با بچه ها میریم.خیلیم بهتره

یعنی اصلا با فامیلات رفت و آمد نداری یا اونا میان ولی شما نمیرین

شوهر من از الان میگه عید خونه ی هیشکی نمیرم میشینیم خونه فامیلای منم ناراحتن میگن همهی دخترای فامیل رفتو آمد میکنن فقط تو اینجوری منم نمیدونم چی بگم 😓

🩵
یعنی اصلا با فامیلات رفت و آمد نداری یا اونا میان ولی شما نمیرینشوهر من از الان میگه عید خونه ی هیشک ...

اصلااااا باهیشکی حتی خواهرم . فقط من تنها میرم خونش اونم گاهی تنها میاد خونم. خیلی جنگیدم ک رفتو آمد کنم نشد.

اصلااااا باهیشکی حتی خواهرم . فقط من تنها میرم خونش اونم گاهی تنها میاد خونم. خیلی جنگیدم ک رفتو آمد ...

اخه چرا؟دیلیل داره؟شوهره من ازیکی خوشش نیاد کلا قط رابطه میکنه باهاش خیلی حساسه الان ی مدتیه خواهرم و شوهرش کارایی کردن ک شوهرم ناراحته و قهره فعلا باهاشون..تقریبا ی هفته میشه...میخام ببینم شوهرت بدی دیده از اطرافیانت ک میخادنره؟یا واقعا طبعش اونجوریه

اصلااااا باهیشکی حتی خواهرم . فقط من تنها میرم خونش اونم گاهی تنها میاد خونم. خیلی جنگیدم ک رفتو آمد ...

وای چقد درکت میکنم جنگیدن فقط روح آدمو خسته میکنه برای مردا انگار ن انگار ...

🩵
شوهرمنم ی آشغاله هیچ جا باهام نمیاد انگار من بیوه ام

دقیقا منم یه نفر ک تازه وارده تو فامیل منم تنها میرم و میام باخودش میگه این بچه هاشو لک لکا آوردن ک همیشه تنهاس؟فک میکنه من با روح زندگی میکنم

وای چقد درکت میکنم جنگیدن فقط روح آدمو خسته میکنه برای مردا انگار ن انگار ...

تازه همیشه طلبکارم هست ک سره فامیلات زندگی منو چندساله جهنم کردی . تازه ادم شدی ک زندگیت مهمتره. منم با خودن میگم ادم شدن از نظرتو از حیوان هم حیوانترشدنه. مگه میشه ادم ک اززیر بته بدنیا نیومده‌ . ولی چیکارمیشه کرد 

اخه چرا؟دیلیل داره؟شوهره من ازیکی خوشش نیاد کلا قط رابطه میکنه باهاش خیلی حساسه الان ی مدتیه خواهرم ...

نه والا جز احترام و پذیرایی عالی چیزی ندیده. طبعش همینه فکر میکنه زندگی مشترک ینی یه دخترو از خانوداش بیاری بیرون و فقط با همون دختر زندگی کنی بقیه رو باید گذاشت کنار به کل

نه والا جز احترام و پذیرایی عالی چیزی ندیده. طبعش همینه فکر میکنه زندگی مشترک ینی یه دخترو از خانودا ...

اهان پس کارش اشتباهه..باخانواده خودش چطوره هرروز میره؟؟مثلا ما ی ساختمونیم با مادرشوهرم اینا..تا اونا دعوت نکنن شوهرم حتی واس ی چایی تنهایی هم نمیره..شده ی ماه ی ماه دعوت کنن اما شوهرم نرفته.ولی برا من هروقت گفتم رفتیم خونه مامانم ابجیم.ولی با فامیل رفت امد اصلا نداریم‌عمو دایی خاله عمه ....اصلا......حتی برا خودشم...الانم ک ابجیمو صوهرش فعلا ناراحتش کردن..اینم حساسه..ب همه محبت میکنه دوس داره متقابل باشه.الان بمن میگه ابجیت ب توام بی احترامی کرده ی مدت قهرباش باهاش تا ب اشتباهش پی ببره‌منم ناراحت میشم حس میکنم میخاد جدایی بندازه.اه

2810