2777
2789
عنوان

مامانم نمیذاره ناخون بکارم😂

151 بازدید | 24 پست

خودمم اولش دوس نداشتم میگفتم خز شده دیگه همه کاشتن

ولی الان یکی از دوستام اصرار میکنه بیا برات ناخون بکارم💅🏻

از طرفی هرکیو میبینم حتی سن مادرم چه ناخونای خوشگلی دارن همشون کاشتن🥴

بعضی موقع ها منم دلم میخواد خب :(

ناخون خودم بلند نمیشه میشکنه

دانشجوی دکترای پیوسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

جدای غسل واین چیزاکلاازکارای زیبایی که قراره یه روزازمدبره ویه جای آدمم ناقص کنه دوس ندارم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه دانشجوی دکتری هستی بنظرم تو سنی نیستی که نیاز به اجازه داشته باشی

نه دکترای پیوسته میخونم

۱۹ سالمه هنوز ولی خب بنظر منم مامانم نباید دخالت کنه😂🤦‍♀️

دانشجوی دکترای پیوسته

منم ناخنام شکننده است میخواستم کاشت کنم به خاطر این که نماز و غسل نداره منصرف شدم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

جدای غسل واین چیزاکلاازکارای زیبایی که قراره یه روزازمدبره ویه جای آدمم ناقص کنه دوس ندارم

من اصلا بحث دینیش برام مهم نیست

فقط دلم میخواد یبار برای چند هفته تجربش کنم ناخون بلند داشتنو

دانشجوی دکترای پیوسته

منم ناخنام شکننده است میخواستم کاشت کنم به خاطر این که نماز و غسل نداره منصرف شدم

منم میگم بعد از غسلم برم بزنم تا ماه بعدی و غسل بعدی ریموش میکنم

دانشجوی دکترای پیوسته

منم میگم بعد از غسلم برم بزنم تا ماه بعدی و غسل بعدی ریموش میکنم

نماز نمیخونی؟

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

2810