menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2194 عنوان مامانم نمیذاره ناخون بکارم😂 151 بازدید | 24 پست خودمم اولش دوس نداشتم میگفتم خز شده دیگه همه کاشتنولی الان یکی از دوستام اصرار میکنه بیا برات ناخون بکارم💅🏻از طرفی هرکیو میبینم حتی سن مادرم چه ناخونای خوشگلی دارن همشون کاشتن🥴بعضی موقع ها منم دلم میخواد خب :(ناخون خودم بلند نمیشه میشکنه دانشجوی دکترای پیوسته امروز | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 3509 اگه دانشجوی دکتری هستی بنظرم تو سنی نیستی که نیاز به اجازه داشته باشی داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی بهدنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
فرانکلین_هستم عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 3042 اگه مبری هم پیش دوستت نرو شعار ما : نی نی سایت فراتر از دارک وب🗿🙏
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12515 جدای غسل واین چیزاکلاازکارای زیبایی که قراره یه روزازمدبره ویه جای آدمم ناقص کنه دوس ندارم مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2194 اگه دانشجوی دکتری هستی بنظرم تو سنی نیستی که نیاز به اجازه داشته باشی نه دکترای پیوسته میخونم۱۹ سالمه هنوز ولی خب بنظر منم مامانم نباید دخالت کنه😂🤦♀️ دانشجوی دکترای پیوسته
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2194 اگه مبری هم پیش دوستت نرو چرا؟ تازه ینفر دیگم گفت دانشجوی دکترای پیوسته
nasim13701370 عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1062 منم ناخنام شکننده است میخواستم کاشت کنم به خاطر این که نماز و غسل نداره منصرف شدم متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2194 جدای غسل واین چیزاکلاازکارای زیبایی که قراره یه روزازمدبره ویه جای آدمم ناقص کنه دوس ندارم من اصلا بحث دینیش برام مهم نیستفقط دلم میخواد یبار برای چند هفته تجربش کنم ناخون بلند داشتنو دانشجوی دکترای پیوسته
فرانکلین_هستم عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 3042 چرا؟ تازه ینفر دیگم گفت دوستت چند ساله که انجام میده ؟ حرفه ایه؟ شعار ما : نی نی سایت فراتر از دارک وب🗿🙏
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2194 منم ناخنام شکننده است میخواستم کاشت کنم به خاطر این که نماز و غسل نداره منصرف شدم منم میگم بعد از غسلم برم بزنم تا ماه بعدی و غسل بعدی ریموش میکنم دانشجوی دکترای پیوسته
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2194 دوستت چند ساله که انجام میده ؟ حرفه ایه؟ نه تازه چند ماهه یادگرفته دانشجوی دکترای پیوسته
nasim13701370 عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 1062 منم میگم بعد از غسلم برم بزنم تا ماه بعدی و غسل بعدی ریموش میکنم نماز نمیخونی؟ متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار