2777
2789
عنوان

مامانم نمیذاره ناخون بکارم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای راس میگی😍ی مدتم میخواستم موهامو رنگ کنم مامانم نمیذاشتبعد رنگ کردن خیلی روحیم خوب شد

آره خیلی بیشتر از مو‌رنگ کردن 

البته موام که رنگ می‌کنی تنوع خوبیه ولی خب ناخون بهتره زود به زود عوض می‌کنی دستتو قشنگ‌ می‌کنه خوبه کلا

پیش دوستم نرمیا کلا ناخون نکارم؟

پیش دوستت نرو 

البته ببین خورش چجوریه مثلا اگه وسواسی و میدونی که رعایت میکنه اوکیه 

کاشتن یا نکاشتن هم بستگی به خودت و اعتقاداتت دارع

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

,خب الان اره ولی اگه بکارم ک نمیتونم بخونم دیگه

منم همینو میگم یکیو میشناسم نماز نمیخونه و کاشت انجام داده بهشم گفتم مانع وضو و غسل هست یعنی حتی غسلت درست نیست گفت من اعتقادی ندارم برای غسل کردن اصل دله اینکه کاشت مانع هستش چرت و پرته

شما هم عزیزم به جای کاشت محلول تقویت بگیر ناخناتو تقویت کن من قرص بیوتین میخورم بهتر شده وضعیت 

برا همون یه هفته پریودی منم مثل شما خواستم همون یه هفته رو کاشت داشته باشم که نه نماز دارم نه هیچی آرایشگرم گفت به خاطر یه هفته حیفه ناخناتو از بین ببری

چون برا کاشت صدف ناخن رو میتراشن 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

منم همینو میگم یکیو میشناسم نماز نمیخونه و کاشت انجام داده بهشم گفتم مانع وضو و غسل هست یعنی حتی غسل ...

واقعا تاثیر داره؟ من ژنتیکی بده ناخونام

دانشجوی دکترای پیوسته

واقعا تاثیر داره؟ من ژنتیکی بده ناخونام

ناخنای من علاوه بر شکنندگی یکم که بلند میشد نوکشون حالت ریشه ریشه میشد یه مدتی شبا قبل از خواب هر دستمو ده دقیقه میزاشتم تو شیر محکم شد و مشکل شکنندگیش حل شد و با قرص بیوتین رشدش بهتر شده 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار