2777
2789

تا حالا شده دانش اموزی باشه خیلی دوسش داشته باشین یا خیلی خوب بوده باشه و تو ذهنتون بمونه؟ 

با شاگرد های قدیمی تون در ارتباطین؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

من همون شاگردم ک میگفتن خیلی خوبه فلانه

ولی مزخرف ترین ادمی ام ک میشناسم

😂🗿 خیلی روی این اشرد های محبوب حساب باز نکنید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
معلم نیستم ولی با معلم ریاضی سوم دبیرستانم در ارتباطم

جدی؟ چطوری در ارتباطی باهاش؟ از طریق مجازی فقط؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

من همون شاگردم ک میگفتن خیلی خوبه فلانهولی مزخرف ترین ادمی ام ک میشناسم😂🗿 خیلی روی این اشرد های مح ...

یعنی بقیه همکارا ازش تعریف میکردن؟ 

ببین بستگی داره ممکنه یه دانش اموزی کلا با یه معلم لج بیفته ولی جلو بقیه معلما خودشو خوب نشون بده😂

اره عزیزم عاشق خیلیاشونیم

باهاشون در ارتباط اید؟ 

چطوری بودن که دوسشون داشتین؟ 

بلهگاهی هم میرم مدرسه هم اوشونو میبینم هم بقیه معلما

من یکی از معلمای دبیرستانم رو خیلی دوست داشتم ولی روم نمیشه زیاد برم مدرسه ببینمش حس مزاحم بودن بهم دست میده

از طریق مجازی هم عیدها و روز معلم ها رو بهش تبریک میگم. بد نیست؟ بازم حس مزاحم بودن دارم 😂

نه مزاحم برا چیاز خداشم باشه 😁😁

عه خب پس خیالم راحت شد😂

یعنی بقیه همکارا ازش تعریف میکردن؟ ببین بستگی داره ممکنه یه دانش اموزی کلا با یه معلم لج بیفته ولی ج ...

نه عامو

😂😂🗿 اره همکارا ازش تعریف میکردن

بعد یه روز دختره از ناارحتی میره پیش مشاور مدرسه یه کمی خودشو خالی میکنه

مشاوره ماتش برده لود

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه عامو😂😂🗿 اره همکارا ازش تعریف میکردنبعد یه روز دختره از ناارحتی میره پیش مشاور مدرسه یه کمی خود ...

نمیشه رو حرف همکارا حساب باز کرد

باید خودت تشخیص بدی کی خوبه کی بد

چون شخصیت معلما و نوع ارتباط گیری شون با بچه ها تفاوت داره