عزیزم ما چون تو خانواده ای هستیم که ثروت مند زیاد دیدم اینو بهت میگم نخیر جانم پول سلامتی نمیاره ولی قبول دارم حداقل ۷۰درصد مشکلات با پول حل میشه اما مثلا یه یهشخص به شدت پولدار میشناسم که با خانمش خیلی اختلاف داره اصلا خانمش تو خونه کار نمیکنه نمیدونم چرا ولی مخانمه اجازه نمیده مستخدم بیاد خونش میگه نمیخوام نه غذا میپزه نه به مرده میرسه مرده میگه گاهی از خارج از کشور(دفتر مهندسی دارن) که میام حتی بیدار نمیشه نون پنیر میخوره ببین عزیزم من یه مثال کلی زدم وگرنه یه نفر دیگه از اقواممون که بسیار ثروتمند بود خودش و بچه هایش دایم مرریضن خودش سرطان بچه هایش هنوز مجرد قند و فشار وچربی .آنقدر ذهناشون مریضه که خودشونو از غذاهای خوشمزه اونم تو جوانی محروم کردن ودایما غذاهای رژیمی و ...
یکی دیگه بعد مدتها متوجه شده بود عروسش شیشه میکشه وپسرش افسردگی گرفت طرف کارخونه لاستیک تو مشهد داره یکی از آشناهای دیگمون تک پسرش بخاطر شکست عشقی خودشو از پنجره اتاقش پرت کرد تو استخر حیاطشون وخانوادش کلا بیچاره شدن میبینیشون دلت میخواد زااار بزنی یکی دیگه از آشناها دخترش بخاطر اینکه پزشکی نیاورد تو دستشویی خودکشی کرد و نامه نوشت ببخشید که نتونستم به آرزوهاتون برسونمت و مادر پدرشون با کلی عذاب وجدان گذاشتو رفت ولی در عوض خانواده های متوسطیو میبینم که احساس خوشبختی میکنم نمیگم همه پولدار بدبختم میگم اون احساس رضایت که خوشبختی میاره