2777
2789
عنوان

از وقتی وضع مالیمون خوب شده همه چی عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 41 پست
بابای منم همیشه نداشت وقتی داشت حالمون خوب بود بابایی من تلاش نمیکرد برای بهتر شدن

🥲🥲🥲انشالله همیشهههههههه داشته باشین

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خوشبحالتمیتونی کلی لباسای خوب بگیریبا دوستات بری جاهای خوبمسافرت بریماشین بزاری زیرپاتبهترین گوشی به ...

نه هیچ دوستی ندارم چون دانشگاه نرفتم با همشون قطع ارتباط کردم و صب تا شب تو خونه💔 و توسری خورم

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچ دوستی ندارم چون دانشگاه نرفتم با همشون قطع ارتباط کردم و صب تا شب تو خونه💔 و توسری خورم

خیلی بده دوست نداشتن ولی راحت میتونی بری دانشگاه کلللللیییی دوست خوب پیدا کنی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

وقتی پول باشه معمولا سلامتی هم هست ولی خب اره شاید ۵ درصد چیزا مث سلامتی و صحیح سالم بودن عزیزانت رو ...

عزیزم ما چون تو خانواده ای هستیم که ثروت مند زیاد دیدم اینو بهت میگم نخیر جانم پول سلامتی نمیاره ولی قبول دارم حداقل ۷۰درصد مشکلات با پول حل میشه اما مثلا یه یهشخص به شدت پولدار میشناسم که با خانمش خیلی اختلاف داره اصلا خانمش تو خونه کار نمیکنه نمیدونم چرا ولی مخانمه اجازه نمیده مستخدم بیاد خونش میگه نمی‌خوام نه غذا میپزه نه به مرده میرسه مرده میگه گاهی از خارج از کشور(دفتر مهندسی دارن) که میام حتی بیدار نمیشه نون پنیر میخوره ببین عزیزم من یه مثال کلی زدم وگرنه یه نفر دیگه از اقواممون که بسیار ثروتمند بود خودش و بچه هایش دایم مرریضن خودش سرطان بچه هایش هنوز مجرد قند و فشار وچربی .آنقدر ذهناشون مریضه که خودشونو از غذاهای خوشمزه اونم تو جوانی محروم کردن ودایما غذاهای رژیمی و ...

یکی دیگه بعد مدتها متوجه شده بود عروسش شیشه می‌کشه وپسرش افسردگی گرفت طرف کارخونه لاستیک تو مشهد داره یکی از آشناهای دیگمون تک پسرش بخاطر شکست عشقی خودشو از پنجره اتاقش پرت کرد تو استخر حیاطشون وخانوادش کلا بیچاره شدن میبینیشون دلت میخواد زااار بزنی یکی دیگه از آشناها دخترش بخاطر اینکه پزشکی نیاورد تو دستشویی خودکشی کرد و نامه نوشت ببخشید که نتونستم به آرزوهاتون برسونمت و مادر پدرشون با کلی عذاب وجدان گذاشتو رفت ولی در عوض خانواده های متوسطیو میبینم که احساس خوشبختی میکنم نمی‌گم همه پولدار بدبختم میگم اون احساس رضایت که خوشبختی میاره

عزیزم ما چون تو خانواده ای هستیم که ثروت مند زیاد دیدم اینو بهت میگم نخیر جانم پول سلامتی نمیاره ولی ...

اره واقعا ی جاهایی قبول دارم

ولی خب اگ پول هم بود شاید خیلی زندگی ها سر پا میموند🥲🫠برای مردممون خیلی ناراحتم💔

اره واقعا ی جاهایی قبول دارمولی خب اگ پول هم بود شاید خیلی زندگی ها سر پا میموند🥲🫠برای مردممون خیل ...

آره عزیزم قبول دارم بی پولی و دو دوتا چهارتا کردن خیلی سخته خیییلی ولی همیشه وقتی دعا میکنی بگو خدایا اول سلامتی امنیت احساس رضایت و عاقبت بخیری به هممون بده بعد جنبه ثروتو بده بعد رفاه مالی این خیلی مهمه

آره عزیزم قبول دارم بی پولی و دو دوتا چهارتا کردن خیلی سخته خیییلی ولی همیشه وقتی دعا میکنی بگو خدای ...

اره موافقم باهات عزیزم

انشالله خدا ب شماهم اول سلامتی خیلی زیاد بده بعدم پول خیلی زیاد😍😍😍

اره موافقم باهات عزیزمانشالله خدا ب شماهم اول سلامتی خیلی زیاد بده بعدم پول خیلی زیاد😍😍😍

ممنون بابت دعای خوبت عزیز دلم ان شاالله شما هم آنقدر تنت سالم باشه وغرق در شادی و ثروتی که بتونی ازش بهره ببرید😍

ممنون بابت دعای خوبت عزیز دلم ان شاالله شما هم آنقدر تنت سالم باشه وغرق در شادی و ثروتی که بتونی ازش ...

مرسی از دعای زیبات قربونت برم جانم💋😍💖