2777
2789
عنوان

تروخدا بگین این مثبت یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن عزیزدلم صلاحم تو نبودنه پسرم تازه دو سالش شده دوماهه بینیمو عمل کردم تازه اصلا نمیشه بتام ۸ ...

انشالله که نیستی پس خدابزرگه نگران نباش ولی برعکس منم اصلا شرایطش ندارما اما خیلی دلم میخواست باشم 

نمیدونم اصلا هم دل دردم آروم شدنی نیس خیلیم تیرمیکش زیر دلم پهلوهام دردمیکن و این حالت تهوع مضخرف که ...

عزیزم حس میکنم شما حاملگی پوچ یا مولار داشتی بزن تو اینترنت میگه ممکنه این نوع حاملگی توی پریود سقط بشه و درد بیشتر از پریود و مخصوصا تهوع داره

انشالله که نیستی پس خدابزرگه نگران نباش ولی برعکس منم اصلا شرایطش ندارما اما خیلی دلم میخواست باشم

عزیزدلممممم نگران نباش فداتشم من اندازه ی ی دنیا بیبی چک زدم و منفی بود تا وقتی ک خدا نخواست باردار نشدم وقتی ک درصدی احتمال بارداری نمی‌دادم بخاطر شروع لیزرم بیبی زدم و مثبت شد کلا دکترم می‌گفت وقتی کلا بیخیال بارداری میشی باردار میشی چون دیگ استرس نداری سریع میگیری... نگران نباش عزیزم خدا بزرگه 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

عزیزم حس میکنم شما حاملگی پوچ یا مولار داشتی بزن تو اینترنت میگه ممکنه این نوع حاملگی توی پریود سقط ...

و اینکه تو حاملگی پوچ هم مثبت میشه بی بی . مراقب  خودت باش چای کمرنگ و نبات بخور حوله بزرگ داغ کن بپیچ به کمرت  

عزیزدلممممم نگران نباش فداتشم من اندازه ی ی دنیا بیبی چک زدم و منفی بود تا وقتی ک خدا نخواست باردار ...

انشالله منم هروقت صلاحم واقعا شرایطم خوب نیست واقعا احساسی تصمیم گرفتم

2810