2777
2789
عنوان

واقعا ب نظرتون خز بازیه شوهر موهای زنشو شونه بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعریف کردنش زیاد جالب نیست

مدل زن کاظم میشه😆

بعضی چیزا هست بین خود زوجین قشنگ و رمانتیکه ولی شخص سوم خوشش نمیاد بشنوه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

شوهر منم موهامو شونه می‌کنه و میبافه اول یاد نداشت الان از منم بهتر میبافه به قول تتلو خوب یاد من داده موهات ترفند بافتنو

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

نه چرا خز باشه ؟ ولی لازم نبود بگه..

بابام عشق میکنه موهای مامانم ببینه بازش میکنه و بوش میکنه موهاشو..

وقتی ازدواج کردم انتظار همچین برخوردی از شوهرم داشتم فکردم هر مردی باید تو کف موهای زنش باشه ولی دیدم اینطوری نیست

از اینکه دنبال جنجال هستنگفتن ادوکلن همسرشون که گرون بوده شکستننه اسم رو تونستن بگن نه حتی عکس شکسته ...

اخرش یکی گفت نگفت تا چشم نخوره.

والا چی‌بگم ولی من یاد گرفتم هیچوقت قضاوت نکنم خدا عالم ب همه چیزه از پشت ی گوشی هم نمیشه گفت چی راسته چی غلط

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

نباید نه ولی کی اینکارو میکنه ؟ هر کس بگه شوهرم موهامو شونه میکنه دروغ میگه

من موهام بلنده شوهرم همیشه بعد حموم کمک میکنه با سشوار خشک کنم حالا یا شونه دست اونه یا دست من سشوار هم دست اون یکی 

این خز است آیا؟

من موهام بلنده شوهرم همیشه بعد حموم کمک میکنه با سشوار خشک کنم حالا یا شونه دست اونه یا دست من سشوار ...

باشه ببخشید شما درست میگید

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

ممنون جانم❤

مصی عزیزم سلام خوبی؟

میگم شما از پوست اینا سر در میاوردین؟ یجا دیدم راهنمایی میکنین اگه اشتباه نکنم.

من جوش ندارم فقط جاشون قرمزی قرمزی مونده 😀

چیکارشون کنم برن دیگه نیان؟🫣

جوش ندارمااا ولی چون جاشون قرمزی شده انکار باز هستن از دور یکی میبینه 🥲

میتونی کمکم کنی 🥹؟

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

اخرش یکی گفت نگفت تا چشم نخوره.والا چی‌بگم ولی من یاد گرفتم هیچوقت قضاوت نکنم خدا عالم ب همه چیزه از ...

دیگه قیمت و همه چیو گفت فقط برند چشم خوردنی بود؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2810