2777
2789
عنوان

واقعا ب نظرتون خز بازیه شوهر موهای زنشو شونه بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر دخترداییم ۵۰به بالاست میگفت بعد ازدواجم تاالان یکبارم موهامو شونه نکردم همیشه اقامون شونه م ...

چ باحال

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

ینی اصلا شوهر نباید موها زنشو شونه کنه؟

نباید نه ولی کی اینکارو میکنه ؟ هر کس بگه شوهرم موهامو شونه میکنه دروغ میگه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

وااا چه ایرادی داره حتی اگه تعریف هم میکنه این نشون میده شوهرش عاشقانه دوسش داره وهردوشون آدمای ریلک ...

نظر منم همینه والا این دوستمون یجوری گفت بنده خدا دیگ هیچی نگفت

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

آدم لزومی نداره هر چیزی توی خلوت زندگیش میگذره بیاره وسط جمع مردم . نتیجش میشه همین حرف خوردن الکی و دلخوری ها . این چیزا واقعا شخصیه ، ممکنه یه زوج لذت ببرن از انجامش و یه زوج دیگه حالشون بهم بخوره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

به نظرم متاهل نباید بیاد این حرفا رو به رفیقش که مجرده بگه 

مثلا که چی الان 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810