2777
2789
عنوان

خواستگاری میرم ولی کاش نرم والا

192 بازدید | 11 پست

داداشام یه خوبی هایی برام داشتن و کلا من خودم دوسشون دارم   براشون میرم خواستگاری   از همون اول ناراحتن    کجا میرین نشناخته و .....  معرف معرفی میکنه  تازه زنگ میزنم چقدر تعریف و .... راه میدن    بعدش اقا ناراحت و طلبکار هم هست      یکبار که تازه بهم گفته بود  تو برام پیدا نکن     بهم برخورد       چیکار کنم      چجوریه رفتار کنم که دعوا هم نشه 

میدونم خواهرام سیخ میزنن و مادرم    خودشون بهترن 

دخالت نکن بیکاری مگه . دختر شاه پریون رو هم بگیری برای داداشت بازم عیب و‌ایراد ازش درمیارن یخ عمر زندگی رورتاخ میکنن برای تو . خودت کار‌و‌زندگی نداری؟

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخالت نکن بیکاری مگه . دختر شاه پریون رو هم بگیری برای داداشت بازم عیب و‌ایراد ازش درمیارن یخ عمر زن ...

چرا  بچه کوچیک دارم     تلفن صحبت میکنم با بچه سخته  هنوز قرار میزارم و میرم و میام  واقعا سخته درک نمیکنن      همینم که من پیدا میکنن  خواهرای حسودم میمرن    تلفن شو بده مامان زنگ بزنه بهتره      خب از اول خودتون پیدا کنین

بنظر من پسر خودش باید انتخاب کنه

اره اینا عرضه ندارن   محل کارشون مردونه ست  و .....   خب منم از تو معرف ها میگردم کسی که شرایط خانوادگی و سلیقه داداشام و میدونم نزدیک باشه میریم خواستگاری   همه رو نمیرم     حالا بعد خودش ببینه یا اره  یا نه

چرا بچه کوچیک دارم تلفن صحبت میکنم با بچه سخته هنوز قرار میزارم و میرم و میام واقعا سخته درک ...

کاش سطح دغدغه تورو داشتم . ایییییین همه انرژی میذاری واسه داداشت زن پیدا کنی ؟ چی ب تو میرسه این وسط؟ فردا یه کلمه ناخوشایند تو زندگیشون پیش بیاد تورو مقصر میدونن . تورو میبندن ب فحش . خودت بچه داری بچسب ب بچت ب شوهرت ب زندگی خودت . ب خودت بیا . چهار روز دیگه دعواشون بشه ب تو فحش میدن زندگیشون خوب و خوش باشه اصلا تورو یادشون نمیاد. 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
اره اینا عرضه ندارن محل کارشون مردونه ست و ..... خب منم از تو معرف ها میگردم کسی که شرایط خانوا ...

احرش میشی اش نخورده و دهن سوخته . ببین کی بهت گفتم . پاتو بکش کنار از این قضیه . داداشت ۴۰ سالش بشه مجرد بمونه به تو چه ؟ ب پایین تنه مبارکش فشار بیاد خودش یکی رو پیدا میکنه میگیره تو غصه نخور