2777
2789
عنوان

آغوش خزان🎧🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 93 پست
اره😑اکثرا زن نما شدن یکی هست nahid555 یه همچین چیزی زن نماس

من از 99 اینجام کاربری قبلیم ترکیده زن نما زیاده

اما به من اونایی که درخواست میدن کاربریشون زده مرد 

خجالتم نمیکشن یکی بود 52 سالش بود بعد بهش تو تاپیک که درخواست داد گفتم متاهلم چرا درخواست میدین گفت متوجه نشدم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

شناختی ندارم رو مردادی هاولی میتونم به عنوان یک خانم بهت بگم پاشو جمع کن خودتو خجالت بکش 😂من باختم ...

خب نمیتونم من الان ناراحتم که چرا خراب کردم 😑باید بهتر رفتار میکردم

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نمیتونم من الان ناراحتم که چرا خراب کردم 😑باید بهتر رفتار میکردم

میشه بپرسم چکار کردی مگه ؟

من از 99 اینجام کاربری قبلیم ترکیده زن نما زیادهاما به من اونایی که درخواست میدن کاربریشون زده مرد خ ...

چ جونورایی😐حالا اینا باز خوبه دیگه خییلی خیلی نامرد نیستن مثل زن نماها 

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠

میشه بپرسم چکار کردی مگه ؟

کاری نکردم منظورم اینه باید با سیاست رفتار میکردم زیادی صادق بودم😑

چ جونورایی😐حالا اینا باز خوبه دیگه خییلی خیلی نامرد نیستن مثل زن نماها

اومم یکی از همین زن نماها بعد یک ماه دوستی به اعتراف خودش فهمیدم آقاست انگاری یک سطل آب یخ روم ریختن خیلی دیگه خانم میزد و شوهر دار بود مثلا 

اومم یکی از همین زن نماها بعد یک ماه دوستی به اعتراف خودش فهمیدم آقاست انگاری یک سطل آب یخ روم ریختن ...

سلناگومزم بود؟

کاری نکردم منظورم اینه باید با سیاست رفتار میکردم زیادی صادق بودم😑

آخخ که من چقدر چوب صداقت خوردم و درس نگرفتم 

آها .ببین الان خیلی خانم هستن حتی از خانمها بیشتر خانم هستن این زن نماها🤦تاپیکاش درباره خواهرشوهر و با داریشو دعواش با مادر شوهر اخرش معلوم شد اقاس هست😐

آها .ببین الان خیلی خانم هستن حتی از خانمها بیشتر خانم هستن این زن نماها🤦تاپیکاش درباره خواهرشوهر و ...

اووه نمیدونستم دمت گرم حواسمو جمع کنم 

اره من فکر میکردم صداقت خریدار داره ولی ادما دوس دارن بهشون دروغ بگی😑

اووه نمیدونستم دمت گرم حواسمو جمع کنم

اینا زن نمان

golyakh5424

پریسا۰۰۰۷

ناهید۵۵۵

2810