2777
2789
عنوان

کیا بدون مراسم ازدواج و با ماه عسل رفتن سر خونه زندگیشون

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 84 پست

من عروسی نگرفتم ولی لباس عروس پوشیدم یه فرمالیته و فیلم عروسی توپ گرفتیم بدون مهمون

هزینه عروسیمون میشد 800میلیون هزینه این فیلم و اینا شد 150 تومن به فامیلای نزدیکم یه سام دادیم شد طرفای 50 تومن باقی پولمونو گذاشتیم یه ماشین خریدیم الان کیف میکنیم

پولو بریزی تو گلو مردم بعدشم بگن این چه شامی بود این چه مراسمی بود الان حداقل یه ماشین خوب زیرپامونه

بنظر من اشتباههطرف برای بردن دخترخانم به خونش باید خرج کنهبراش جشن بگیره اگر فردا پسفردا تو زندگی هم ...

نه خیلیا از مردام هستن که سطحشون بالاتر از این حرفاس

یعنی چی اصلا هول بودی بیای خونه من؟ مگه مهد کودکه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من ب نامزدمم گفتممیریم ی ماه عسل قشنگ کلی ام عکس و فیلم میمونه ازشبهتره ک ی مهمونی بدیم فامیل ب ...

حالا فوق فوقش برا اینکه حسرت لباس عروس به دلمون نمونه میریم میپوشیم اتلیه میریم عکس میگیریم باهاش😍

بنظر من که ادم تا تنها نشه هیچی یاد نمیگیره چون دلش به بقیه گرمه ازونطرفم وقتی نزدیک باشین حرف و حدی ...

عالی عزیزم ایشالا منم اندازه شما تو زندگیم ماهر بشم

اره گوکل هست اینستا هست همه چی میشه ازش یاد گرفت

بنظر من اشتباههطرف برای بردن دخترخانم به خونش باید خرج کنهبراش جشن بگیره اگر فردا پسفردا تو زندگی هم ...

من قصد دارم قبل ماه عسل یه جشن بگیریم بعنوان مراسم عروسی که کوچیک هم باشه 

بعد بریم ماه عسل و وقتی برگشتیم بریم سر خونه زندگیمون

ديگه اون بستگي ب شعور همسر و خانوادش داره جاش ميشه ي سفر خوب رفت من اينكارو كردم هزينه سفر و خريدام ...

اره بخدا بعدش کلی میشینن پشت سرتون حرفم میگن😂

من عروسی نگرفتم ولی لباس عروس پوشیدم یه فرمالیته و فیلم عروسی توپ گرفتیم بدون مهمونهزینه عروسیمون می ...

اره خیلی کار خوبی کردین واقعا عالی بود تصمیمتون

حداقل یه ۶۰۰ تومنی موند از پولا چه ماشینی باهاش خریدین؟

2810