2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد پونزده سال بزرگترم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 37 پست
چی رو متوجه نشدی؟

اشتباه شد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد این مشاورتون مدرکشو از کجا گرفته ک بهت گفته باهاش باش و ازدواج نکن؟؟تهش میشه ضربه به جفتتون و اح ...

مشاورم آدم معروفیه اتفاقا

شرایط من و خانواده ام رو هم درک کرد

برای همین این پیشنهاد رو داد

گفت الان دوستش داری بعدا پیر بشه خسته میشی

میگی اشتباه کردم

وایب پگاه اهنگرانی رو بهم دادید😍

واقعا ای کاش بختمم قشنگ بود

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

اگه میبینی دوسش داری به سن و این چیزا نگا نکن بعضی مواقع میبینی یه ادم با اینکه پنجاه سالشه روحیش از یه ادم ۲۰ ساله بهتره و اینکه دوس داشتن سن و سال نمیشناسه چون خودم تجربش کردم

#Lord

واقعا ای کاش بختمم قشنگ بود

اینطوری نگید گلم، قبلا تاپیکتون اومدم

امیدوارم که به ارامش و زندگی مدنظرتون برسید

در ناامیدی بسی امید است... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اینطوری نگید گلم، قبلا تاپیکتون اومدمامیدوارم که به ارامش و زندگی مدنظرتون برسیددر ناامیدی بسی امید ...

من که امید ندارم