2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد پونزده سال بزرگترم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خانم زیبایی😍

مرسی گلم انقدم تعریف ندارم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

درک نمیکنم وقتی باهاش آینده ای برای خودت تصور نمیکنی پس چرا میخوای احساسات و عاطفه ات رو حروم کنی؟؟؟؟؟؟

چرا روحت رو‌انقدر زیادی میبینی؟؟

شایدم کمبودی داری که‌ اینطوری جبران میشه( اگه منو نمیای بخوری)

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
درک نمیکنم وقتی باهاش آینده ای برای خودت تصور نمیکنی پس چرا میخوای احساسات و عاطفه آن رو حروم کنی؟؟؟ ...

از عشق و احساسش خوشم میاد

آدم موفق و خاصی هم هست

ولی من انتخاب های بهتری میتونم داشته باشم

متوجهه نشدم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خب من انتخاب های خیلی بهتری میتونم داشته باشمکم خواستگار خوب ندارمولی عاشق این شدم🤦🏻‍♀️

منم ب همین مردابیشترگرایش وتمایل دارم ازنسل جدیدبهترن احساسی،رومانتیک وغرورالکی هم ندارن ازمردای دهه هفتادی متنفرم 

نه گلم، دخالت نکن تو نظرم، عهداری😍😁

فدا

مشاورم گفتگفت از بودن با هم لذت ببرید ولی ازدواج نکنید

بعد این مشاورتون مدرکشو از کجا گرفته ک بهت گفته باهاش باش و ازدواج نکن؟؟

تهش میشه ضربه به جفتتون و احساساتتون

اگر این رو میپذیری ک با یکی مدتها رابطه احساسی داشته باشی و بعد قطع کنید و برید پی کار خودتون،ک حرفشو گوش بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2810