2777
2789
عنوان

دیشب به مامانم گفتم اگه تا آخر امسال عروسی نکنم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 60 پست
خب ن با کسی آشنا شدی ن کارتو عوض کردی خودتم ی مسئولیتی قبول کن دیگ این همه هنر هست ک درآمدهای بالا ا ...

در ضمن من هنرمند هم بودم قبلا. هم سه تار می زدم هم نقاشی مینیاتور میکشیدم. ولی به خاطر دیسک گردن مجبور شدم کلا ولش کنم. الانم کارم با کامپیوتره ولی از درد دست و انگشت گاهی موس رو هم نمیتونم تو دستم نگهدارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر جان من هم خیلی دعا میکردم برای ازدواجم اما آخرش وقتی از شهرم زدم بیرون ازدواجم جور شد. گاهی سفر رفتن و مهاجرت کردن گره از کار آدم باز میکنه حالا شاید مهاجرت برای همه فراهم نشه‌ اما من شدیدن توصیه میکنم با گروه ها برید سفر. برید کوه .

اون سایت ها رو هم چه ایرانی چه خارجی از دست ندیدن شما که دکترا دارید، مطمئنم با یک روحیه خوب به زودی بهترین ها نصیب تون میشه. 

اینی که گفتی رو تا حال نشنیدم. زایچه تولد چی هست؟

موقعی که بدنیا میای توی آسمون وضعیتی دارن ستاره ها که با بررسی وضعیت ستاره هات مشکلاتت استعدادهاتون معلوم میشه حالا مشکلی هم داری حل میشه علم نجوم هست این علم و علم رمل و جفر...اینکه چه ساعتی و چه روزی و کجا بدنیا اومدی روی سرنوشتت تاثیر داره

موقعی که بدنیا میای توی آسمون وضعیتی دارن ستاره ها که با بررسی وضعیت ستاره هات مشکلاتت استعدادهاتون ...

چطوری باید اینو بفهمم. البته الان سرچ کردم یه چارت تولد بهم داد ولی نمیدونم چه استفاده ای میتونم ازش بکنم؟ خود میتونم ازش استفاده کنم یا باید بدم کسی برام تفسیر کنه؟

چطوری باید اینو بفهمم. البته الان سرچ کردم یه چارت تولد بهم داد ولی نمیدونم چه استفاده ای میتونم ازش ...

باید بری پیش استادش...کانال ایتای عصر آگاهی هست هزینه نسبتا بگم بالاس اما نتیجش خوبه بهتر از این دعانویسای بیخوده که دنیاتو نابود کنن آخرتت رو آخرت یزید

چطوری باید اینو بفهمم. البته الان سرچ کردم یه چارت تولد بهم داد ولی نمیدونم چه استفاده ای میتونم ازش ...

عزیزم کسی موردی معرفی کنه قبول میکنی آشنا شی باهاش یا همچین موردی رو نمیپسندی؟

لطفا برا ازدواج منم دعا کنید درست بشه😔🥀

انشالله درست ميشه 

سوره ياسين به روش آيت الله خامنه اى براى ازدواج بخونيد 

٤٠ روز به اين شيوه بخونيد 

صدقه هم روزانه به نيت ازدواج بدين 

غسل فلق هم سرچ كنيد انجام بدين انشالله در پايان ٤٠ روز نشونه ميبينيد

عزیزم کسی موردی معرفی کنه قبول میکنی آشنا شی باهاش یا همچین موردی رو نمیپسندی؟

بله عزیزم ولی تو نی نی سایت نمیخوام کسی بهم معرفی بشه. چون یه بخش هایی از زندگیم رو اینجا گفتم که دلم نمیخواد کسی تو عالم واقع بدونه.

2810