2777
2789
عنوان

دیشب به مامانم گفتم اگه تا آخر امسال عروسی نکنم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوست من هم متولد شصت مجرده البته دو تا از دوستام

خیلی از دوستام هم متاهل بودن الان جدا شدن مجردن، تقصیر شما نیست زمانه ای که توشیم خرابه. اگر عضو گروه های ورزشی بشین اونجا روحیه تون بهتر میشه 

پدرت حقوق داره؟ 

کدوم شهری اگه همشهری ما باشی شما رو به یکی از همکار های پدرم رو معرفی کنم همین حدود ۴۰ هستند

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خب ن با کسی آشنا شدی ن کارتو عوض کردی خودتم ی مسئولیتی قبول کن دیگ این همه هنر هست ک درآمدهای بالا ا ...

همچین میگی مسئولیت قبول نکردی انگار همه چی رو حاضر آماده گذاشتن تو دهنم. عزیزم من همین کارو با هزار جور مصیبت پیدا کردم. برای اینکه با دوستم ازدواج کنم هم خیلی تلاش کردم چون دوستش داشتم. به بقیه هم سپردم. دنبال کار با حقوق بهتر هم هستم ولی خوب پیدا نمیشه چون پارتی ندارم. چطور به من میگین بی مسئولیت؟ مگه تو این مملکت زندگی نمیکنید و از اوضاع خبر ندارید؟

پدرت حقوق داره؟ کدوم شهری اگه همشهری ما باشی شما رو به یکی از همکار های پدرم رو معرفی کنم همین حدود ...

پدرم حقوق بازنشستگی داره که به درد من نمیخوره.البته شهر دیگه ملک و املاک هم داره ولی نه عرضه داره ازش پولی دربیاره نه اندازه یک متر به من و داداشم چیزی داده نه هیچی. کلا بیخیال بابام شدم. تهران هستم.

همچین میگی مسئولیت قبول نکردی انگار همه چی رو حاضر آماده گذاشتن تو دهنم. عزیزم من همین کارو با هزار ...

فک کردی من کار نمیکنم خودم شاغلم سر کارم ولی هزارتا چیز هست فیشیال و رنگ مو و لاین زیبایی و طراحی جواهرات و فتوشاپ و طراحی سایت و ... سرمایه گذاری و بورس و خرید ملک و .... خود آدم باید بره دنبالش

پدرم حقوق بازنشستگی داره که به درد من نمیخوره.البته شهر دیگه ملک و املاک هم داره ولی نه عرضه داره از ...

نه ما تهران نیستیم 

به پدرت بی عرضه نگو اونم زحمت کشیده 

اشکال نداره یاقل آینده یه حقوقی هم از پدرت بهت میرسه باز دلت قرصه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810