2777
2789
عنوان

لطفا تا زمانی که وابسته خانواده هستید ازدواح نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 43 پست
راسیتش مادرم همیشه برام مادر خوبی بوده، خیلی برام زحمت کشیده نمیخوام با مادرم رو در رو بشم میخوام یه ...

یکبار غذای شور درست کن. ببر خونه مادربزرگ 😐

یک کارهایی انجام بده که اونها خوششون نمیاد. 

حرصشون را در بیار 

بیرون میرن. شما هم برو. صدای آهنگ خارجی موبایل بلند بلند کن. بزار کر بشن. 

فقط باید کاری کنی که خاله و مادربزرگ آویزون.... اذیت بشن. 

ای باباا🥲ببین من میخوام یه کاری کنم اونا خودشون کنار بکشن نیمخوام با مادرم رودررو بشم چون مطمئنم به ...

دقیقا درکت میکنم ما اون موقع اگه چیزی میگفتیم بحث و جدال راه میفتاد.نمیدونم چی بگم فقط مزدونم باید تحمل کنی.اگه ی موقع هم چیزی بگی مادربزرگت خدایی نکرده چیزی بشه اون موقع مادرت حرف تو تا ابد تو دلش میمونه.میان خونتون برو تو اتاق باهاشون بیرون زیاد نرو دیگه مجبوری تحمل کنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چی بگم بنطرت

بگو مادوس دارم تفریح خانوادگی داشته باشیم یا بگو هرهفته مامانم میگه باخاله اینا بریم بیرون ماحوصله نداریم مجبورمون میکنه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
یکبار غذای شور درست کن. ببر خونه مادربزرگ 😐یک کارهایی انجام بده که اونها خوششون نمیاد. حرصشون را در ...

راست میگی اینم فکر خوبیه 

آخه جالبه ما خونشون نمیریم 

،چون رو نمیدن به ما 😐 

راست میگی اینم فکر خوبیه آخه جالبه ما خونشون نمیریم ،چون رو نمیدن به ما 😐

وقتی اومدن خونتون  شما از قبل یک خوراکی خوشمزه برای خودت بگیر بشین جلوی تلویزیون بخور. 

صدای تلویزیون را هم بلند کن.. اصلا از خوراکی بهشون تعارف نکن. بگو مخصوص خودمه. 

باید یه کاری کنی... به پدرت بیشتر توجه کن. مادرت حسودی کنهیک غذای خوشمزه درست کن. بگو بابا فقط مخصوص ...

میدونی مشکل اینه نمیخوام مادرم ناراحت بشه 

میخوام به طور نامحسوس اونا خودشون بفهمن مزاحمن ، بدون اینکه مادرم بفعمه

میدونی مشکل اینه نمیخوام مادرم ناراحت بشه میخوام به طور نامحسوس اونا خودشون بفهمن مزاحمن ، بدون اینک ...

تیکه بنداز بهشون 

همین جا تاپیک بزن. از خانم ها خواهش کن بهت یاد بدن چی بگی. 

عنوان تاپیک :  با مهمان های ناخوانده و آویزون چطور رفتار کنیم؟. چه تیکه ای بندازیم که بفهمند.. دیگه خونمون نیان.