2777
2789
عنوان

جن کاملا واقعی مامان بزرگم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرم میگف ده روز  زایمان کرده بودم رفتم حمام عمومی صبح زود دیدم یه گوسفند کنار حوض خابیده ،مسئول حمام که خاب بود راصدا زدم گفتم ببین گوسفنده اینجاس یکم باتعجب نگاه کرد گف تو برو من میبندمش ،بعد به مادربزرگم گفته بود جن دیده هیچی اونجا نبود نگفتم که نترسه

ینی واقعا خودت با چشم خودت دیدی؟؟؟

اره...اتفاقا یه عادت گندی که دارم.همیشه به شوخی باهاشون حرف میزدم....🙄..شانس آوردم جوابمو ندادن.وگرنه سکته میکردم..اون لحظه هم بیشتر تعجب کردم مادرم اومد بیرون....گربه هم پرید رفت...بعد یچیز جالب دیگه که دیدم...موقعی واسش غذا میزاشتم.میخورد دوباره میو میکرد انگار که بگه دوباره می‌خوام.منم با صدای بلند میگفتم.دیگه تموم شده ساکت....اونم ساکت میشد فقط نگام میکرد....در صورتی که گربه های دیگه .اینطوری نیستن  هی ادامه میدن..به میو میو کردن....بعد من یه عادتی دارم...همش ذکر میگم....رو ایوون نماز میخونم...اونم همش همون موقع ها پیداش میشه...یه آقای که خیلی مومن دعای قرآنی می‌گرفت بدون هیچ پولی.به مادرم گفتن...اون گربه جن مسلمان .از شخصی که بهش غذا داده خیلی راضی....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
چرا فقط گربه حیوانات دیگر ن

من تو روایت خوندم....که تو خونه ای که سگ یا گربه باشه...باعث جذب شیاطین میشه....ورود ملائکه به اون خونه قطع میشه....البته داخل خود خونه...نه حیاط اینا....و گربه ها اکثرا همبازی اجنه هستن.تا اینکه خودشون جن باشن....البته خود پیامبر گربه داشتن حدیث دارن.که دهان گربه از دهان همه ی حیوانات دنیا تمیز تره.....منظورم اینه بخاطر اون روایات نباید اذییت شون کنیم....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2810