2777
2789
عنوان

قراره با دوستام مجردی بیایم اصفهان😍😍🥲🥲😻😻اصفهانیا بیاین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 35 پست

به به از کجا آمده ای و به کجا میروی🥰🥰

آب و هوا روزها معتدله رو به عصر یه کم خنک میشه شب هم سرده یه کوچولو

این روزها خداروصدهزار مرتبه شکر به یمن نسوزاندن مازوت هوا هم تا حدودی پاک و دلچسبه🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. welcom to Esfahan

به اصفهان نصف جهان شهر گنبندهای فیروزه ای خوش اومدی

هوا سرده لباس گرم بیار اما گاهی ظهرا گرمه.

بریانی اعظم و بریانی شاد یادت نره بخوری

میدان نقش جهان کالسکه سواری، عصارخونه شاهی، مسجد شیخ لطف الله و عمارت عالی قاپو را حتما ببین 

من تابستون رفتم اصفهان به نظرم برای خرید شیراز خودمون بهتره رفتی اصفهان گز بخر بیشتر از جاهای قشنگش لذت ببر وقتتو اینجاها بگذرون نه تو خرید 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

لباس گرم حتما بردارید صبح ها سرده ظهر هاگرم شب ها خیلی سرد

اینجا قیمت ها خیلی مناسبتر هست نسبت به شیراز مخصوصا تو میدون امام هر چی لازم داری بخر 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
2810