2777
2789
عزیزم میدونی هیچکس اینجا راهکار نمیده چون اگه بده قاتل محسوب میشه و احتمالا شما اومدی درد و دل کنی ش ...

تو هیچی ار من نمیدونی فشار روانی زیادی رومه دارم هرروز میمیرم 🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اگه دوست داری درخواست دوستی بدم حرف بزن آروم شی ؟ 

مشکلی نیست که حل نشه فقط صبوری لازمه و زمان 

من خودم تا سه ماه پیش دنبال روش بی درد خود کشی بودم

ولی توکل کردم به خدا و صبوری کردم بعدشم مشکلی که فکرشو نمیکردم حل بشه حل شد و الان اوکیم 

نکن این کارو همه کنکور خراب کردن فکر میکنی من پشت کنکپر نبودم عزیز ترین کسات بهت میگن نمیکشی واقعا د ...

کل فامیل دخترا موفق شدن خانوادم همش میزن توسرم حالم بده خیلی هر دقیقه میزنن توسزم 🥲🥲

گاهی ادما به یه همدردی نیاز دارناین بنده خدا بکی‌دربمون تاپیک خودکشی زده

اشتباه میکنه دیگه این خودشم میدونه راه خودکشی چیه 

افسرده اس باید بره پیش روانشناس درمان بشه 

تو هیچی ار من نمیدونی فشار روانی زیادی رومه دارم هرروز میمیرم 🥲🥲

قوربونت بشم من فدات شم۰ چرا    میدونم فقط میخام بمونی اگه یکی دو سال دیگه قشنگ تر بود چی؟ حیف نیست❤️❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
کل فامیل دخترا موفق شدن خانوادم همش میزن توسرم حالم بده خیلی هر دقیقه میزنن توسزم 🥲🥲

شدن که شدن بریزن سرت دلیل نمیشه برو گریه کن از خدا بخواه آرومت کنه منم بهم همین حرفا رو زدن 

اگه تلگرام داری برو‌تو کانالا درسی واقعا عالیه

2810