2777
2789
دیگه تحمل ندارم به خداا

امقدر زندگی‌برات یخت شده

تونمیخوای خودتو خلاص کنی

میخوای از دست فکرایی که اذیتت میکنن خلاص شی

پس بهتره سریع بری روانپزشک یا روانشناس عزیزم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا قرص خواب بخور گاز رو باز کن درا رو ببند و بخوابتو خواب میمیری

چرا میگی 

میدونستی این پیامت اینجا میمونه و سالیان بعد هم اگه کسی اینکارو کنه گناهش پای تو هست

فقط یکنفر نیست یه نسله 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
الکی تاپیک جدید نزنید برای خودکشی گوگل سرچ کن تو نی نی سایت ریخته از این تاپیکا هم بهت میگن چجوری هم ...

گاهی ادما به یه همدردی نیاز دارن

این بنده خدا بکی‌دربمون تاپیک خودکشی زده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

عزیزم میدونی هیچکس اینجا راهکار نمیده چون اگه بده قاتل محسوب میشه و احتمالا شما اومدی درد و دل کنی شاید سبک‌تر بشی بخدا تو خودکشی خیری نیست من شنیدم عذاب وجدان روحی خیلی بدی برا مرده داره بجا خودکشی عمرتو صرف کارای خیرخواهانه کن

همیشه تو تاپیکهای خودکشی میگم 

معمولا آدما تو گرسنگی بیشتر به خودکشی فکر می کنن

و میگم که 

برو یه چلو کباب یه کباب ساطوری با یه شیشلیک و نوشابه مشکی یخ باز کن بشین با لذت بخور 

بعدشم یه چایی دم کن برا خودت 

دیدی چقدر طرز فکرت عوض شد ؟

حتما امتحان کن

حتی اگه پول نداری با یه چیز سبک تر حال تو خوب کن

شاید دلش میخواد یکی باش همدردی کنه که منصرف بشه واقعا چه جوری تونستی اون حرفو بزنی به خواهر خودتم تو این شرایط همینو میگی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

2810