2777
2789

اره خوبه 

باشخصیت هم هست

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی کیسان دیباج خیلی بهتره از نظر من

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

خوشت اومده؟؟ خیلی راجع به قیافه بنده خدا تاپیک میزنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

2810