2777
2789

من تاپیک قبلیم گفتم چ اتفاقی افتاده ...

کاش میشد رها بشم از تکرار اون اتفاق لعنتی تو ذهنم

خسته شدم دست و پام میلرزه گاهی از خشم گاهی غم گاهی نفرت ...تک ب تک اون لحظه ها رو مرور میکنم و خودمو آزار میدم😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش هر مشاوری رفتم فقط گوش کردن و درآخر حرفی نزدن ک کمک کنه فقط انگار با دوستت بشینی درد دل کنی اونم تورو تایید کنه 

اونایی هم ک ادعا میکردن چیزی بلدن باید صد تا دوره ازشون میخریدی ک ببینی نتیجه میده یا نه...

سعی کن تو جمع باشی و باهاشون ارتباط بگیری هرآن مشغوول یه چیزی باش نشین یه گوشه ک به اون اتفاق فکر کن ...

ب خاطر بچه ها و بارداری فقط تو خونه ام و جایی نمیتونم برم ..حق با شماست شاید اگر تو جمع بودم مشغول میشدم 

ب خاطر بچه ها و بارداری فقط تو خونه ام و جایی نمیتونم برم ..حق با شماست شاید اگر تو جمع بودم مشغول م ...

عیب نداره فیلم ببینین 

یا آهنگ بزارین حین آشپزی گوش بدین 

اگه خیلی شدت داره سعی کنین از مشاور کمک بگیرین چون منم یکم اینجوریم و میدونم سخته❤️‍🩹

خودم درگیرشم شدیدا و بخاطرش دارم فرصت هامو از دست میدم جدیدا مینویسم و بعد از بین میبرمون یکم تاثیر ...

اینم ب نظر خوب میاد ولی من ک هر بار نوشتم انقدر گریه کردم ک انگار همون لحظه است ک اون اتفاق افتاد...احساس سبکی نداشتم بعدش بیشتر سردرد و غم بود😓

اینم ب نظر خوب میاد ولی من ک هر بار نوشتم انقدر گریه کردم ک انگار همون لحظه است ک اون اتفاق افتاد... ...

دقیقا همینطوره ولی بعدش انگار ی باری از دوش آدم برداشته میشه میدونی تلاش کردی که فراموش کنی

عیب نداره فیلم ببینین یا آهنگ بزارین حین آشپزی گوش بدین اگه خیلی شدت داره سعی کنین از مشاور کمک بگیر ...

میدونی ب قدری اوضاع خرابه ک مثلا آهنگ گوش میدم ربطش میدم ب اون دوتا ...

میگم تمام اون روزایی ک با هم بودن تو ماشین گوش میکردن و قربون صدقه ی هم میرفتن 😓فیلم میبینم اگر عاشقانه باشه از خشم تپش قلب میگیرم ...

و مشاورایی ک توی این چند ماه با وجود هزینه هایی ک کردم نتونستن یکم حالمو بهتر کنن