2777
2789
عنوان

کیا وجود بیماری مث دیابت یا تیروئید یا هر چیزی ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
ینی بخاطر میگرن نخواست؟

آره گفت از پس به دنیا آوردن بچه بر نمیای و جثه ت با پدر و مادرت فرق داره ... من اون موقع یه کمی لاغر بودم ولی الان کاملا متناسبم ... حالا پدر و مادر من قبل از ازدواج هر دو مثل خودم بودن و بعدا چاق شدن حتی ... و دلیل دیگه ش هم این بود که لباس خواستگاریم ساده بود... حالا از یه مزون معروف خریده بودم و شیک بود واقعا ... چون همه میگن خوش سلیقه م توی انتخاب لباس ... تازه با این آقا بارها رفته بودیم بیرون و صحبت کرده بودیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گفت از پس به دنیا آوردن بچه بر نمیای و جثه ت با پدر و مادرت فرق داره ... من اون موقع یه کمی لاغر ...

داروی میگرن چیه

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
داروی میگرن چیه

دپاکین(والپروات سدیم) کلا از بروز یه سری بیماری مربوط به مغز پیشگیری میکنه که یکیش میگرنه و اینکه میگرن توی خانما خیلی شایعه ... مثلا توی محیط کار ما از ۸ تا خانوم ۴ تاشون میگرن داشتن

آره گفت از پس به دنیا آوردن بچه بر نمیای و جثه ت با پدر و مادرت فرق داره ... من اون موقع یه کمی لاغر ...

قد وزنت چنده

اون دارویی که میخوری دوزش چنده و چرا تا این سن ازدواج نکردی

۵۰۰ میل ولی نصفشو میخورم

چون حاضر نیستم تن به هر ازدواج خفت باری بدم ... خانواده م هم رفت و آمدی با کسی ندارن و خودمم فقط میرم سر کار و برمیگردم و جای خاصی نمیرم که دیده بشم

۵۰۰ میل ولی نصفشو میخورمچون حاضر نیستم تن به هر ازدواج خفت باری بدم ... خانواده م هم رفت و آمدی با ک ...

کار خوبی می کنی عزیزم میگرن چیر بدی هم نیست اکثر افراد میگرن دارن 

منم سی و یک سالمه و مجردم

۵۰۰ میل ولی نصفشو میخورمچون حاضر نیستم تن به هر ازدواج خفت باری بدم ... خانواده م هم رفت و آمدی با ک ...

دکتر  گفته نصف بخوری