اگر امسال سال ظهور آقا باشه درگیریها تشدید میشه خصوصا در سوریه که جنگها گسترش پیدا میکنه و من فکر میکنم قدرتهای دنیا دقیقا از این موضوع آگاهند و برای همین به خودشون افتادن و دارن لشگرکشی میکنن سمت سوریه خصوصا اسرائیل که دقیقا میدونه داریم به این سمت میریم و میخوان تا قبل ظهور کارو تموم کنن و درماه رجب اگر امسال سال ظهور آقا باشه خروج سفیانی و جناب شعیب و خراسانی و یمانی رو خواهیم داشت این افراد کاملا گمنام هستند تا زمانش برسه
جناب شعیب که مقامش خیلی بالاست فرمانده سپاه آقا هستن و یمانی هم از یاران اقا و خراسانی هم احتمالا ایشون هم از یاران نزدیک آقا هستن اما سفیانی با همه میجنگه و یاران اقا با ایشون مقابله میکنن و میجنگن بین ظهور و قیام ۶ماه حدودا فاصله هست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آدم خوب همیشه بوده و هست و خواهد بودهمین طور آدم بدهمیشه هم آگاهی بوده ب اندازه مردم زمان خودشدلیلتو ...
نه متعصبم نه بی منطق من دلایل شمارو برای رد چنین مساله ای درک نمیکنم اون زرتشتی وو مسیحیشم میدونن چنین جیزی قراره رخ بده حتی استرولوژرهای دنیا همه دارن به این قضیه اشاره میکنن طبق نجوم و من واقعا نمیدونم آیا کسانی که رد میکنن واقعا عدم اعتقادشان هست یا ازروی ترسه یا دلیل دیگه آدم بدون مطالعه و تحقیق درست نیست صرف خواسته خودش جیزی رو رد یا قبول کنه ردو قبول باید با اکاهی و تحقیق کامل باشه