2777
2789
عنوان

حوادث جهان داره به سمت خاصی میره

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
شعیب رو الان میشنومولی یمانی از اسمش پیداست خروجش از یمن هستسفیانی ملعون از نسل ابوسفیان تشنه ب خون ...

بله ولی میتونه بدا حاصل بشه و شدت این مباحث خیلی کمتر بشه

من اولا ادعایی نکردم دوما بغض و انکار داشتن بدون دلیل محکم نسبت به این مساله نشونه روشنفکری قطعا تیس ...

الان ک من با مثال برای شما گفتم

شما چرا دلیل تون محکم نیست؟

بعد ب من میگین دلیل محکم

بعدم من تاریخ رو ب شما دارم میگم.....

شما داری از حدیثی میگی ک شاید جعلی باشه و اصلا هنوز ثابت نشده عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخان قدرت ها عوض بشندیگه دیدن مردم ب راحتی گول نمیخورنمیخان با دین سر مردم رو شیره بمالناگه مطالعه ...

مشکل شما و امثال شما اینه که مشکل رو از دین نمیبینید یعنی واقعا سخته درک این مبحث که دین فقط استفاده ابزاری شده واقعا فکر می‌کنید کسانی که با ابزار دین مردمو بیچاره مردن اصلا واقعا خودشون اعتقادی به این چیزا دارن  اگر به دین به قول خودشون عمل میکردن که وضعیت جور دیگه ای بود 

الان ک من با مثال برای شما گفتمشما چرا دلیل تون محکم نیست؟بعد ب من میگین دلیل محکمبعدم من تاریخ رو ب ...

من محققان در درجه اول عزیر دل و اونچه میگم با تحقیق کامل چند ساله هست ابایی هم ندارم از اینکه بگم نمیدونم خیلی راحت همیشه در موردی که تحقیق نکردم راحت گفتم باید تحقیق کنم بعد جواب سوالتون بدم بله دلایل محکم زیادی هست خیلی زیاد که از حوصله این بحث خارجه حتی در اهرام ثلاثه مصر لوحی هست که بروی اون لوح این مطلب درج شده و بسیاری ایشونو ملاقات کردن حتی کسانی که شخصا میشناسم حتی به دست ایشون شفا پیدا کردن 

اتفاقا منم میگم دین ابزاری شده ‌.....شما داری از دین حرف میزنی

بحث من اینه اکر مردم دین زده شدن مشکل از دین نیست مثل آشپزی که غذاشو میسوزونه مشکل قطعا از مواد غذایی نیست اینها هر کاری خواستن بکنن اسم دین روش کذاشتن مستقیم نمیتونستن بگن بخاطر حفظ قدرت خودمون اینکارو میکنیم خیلی فرقه بین این دوحالت