2777
2789
عنوان

واسم سوالع اونایی که دوست پسر دارن چطوری میپیچونن میرن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 112 پست
چه چیزیم داری یادش میدی !!!!! اسی درستو بخون ورزش کن برو باشگاه، مطالعه کن آهنگ گوش کن بروکلاس زبان ...

بخدا حرف مادر منم دقیقااااااا عین حرف شماسس من خودم تا الان سینگل بودم و حسابی رو خودم کار کردم مدرک زبان دارم طراحی بلدم و کلاس ویولون هم رفتم الانم دانشگاه میرم ولی یه مدته یه پسری به شدت منو درگیر خودش کرده در حد یه کراش معمولی و سادسس همین باعث شده من اصلا کل هدف هام و پلن هایی که برا ایندم چیده بودم از یادم بره خیلی دلم میخواد با اون پسر وارد رابطه بشم ولی اون پسر حتی سرش هم خبر دار نیست که من چقدر میخوامش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من هیچ وقت تو زندگیم قصد ازدواج و تشکیل خانواده نداشتم و نخواهمم داشتت از یه طرف فکر میکنمم ای ...

آهان پس اگه قصد ازدواج نداری که کلا دور این چیزا رو خط قرمز بکش... الان اکثر پسرا دنبال رابطه ی جنسی هستن و دختره اگه زرنگ نباشه و فرق لاس زدن و عشق واقعی رو نفهمه خیلی زود بدبخت میشه.... من خودم یه خواهر دارم که با یکی تو رابطس قصدشونم ازدواجه خواهرم اول جریانو به من گفت و منم یه مدت زیر نظرشون داشتم حتی تو قرار اول و دوم و سوم یواشکی رفتم و از دور نگاشون میکردم (البته خواهرم میدونست دارم نگاش میکنم و در جریان بود) بعد از چند ماه پسره گفته بود قصدم جدیه و منو به مادرت معرفی کن و یه جلسه هم کافه مادرمو دیدن اینم بگم مامان من صد برابر مامان تو حساس بود و اگه با همکاریه من نبود این جریانات امکان پذیر نبود... خلاصه که الانم مادره پسره با مامانمم حرف زده و قراره یه مدت رفت و آمد کنن 

هر چه قدر به دختر سخت بگیرن اگه دختر بخواد کاری انجام بده اون کارو انجام میدهمثلا دوست خودم که خانوا ...

افرین دقیقا همینه رفیق فابریک منم همینهه هرچقدرر باباش سخت میگیره این بدتر میکنه و با پسرای بیشتری در ازتباط هستش

آهان پس اگه قصد ازدواج نداری که کلا دور این چیزا رو خط قرمز بکش... الان اکثر پسرا دنبال رابطه ی جنسی ...

بله دقیقا همین طوره خوشبختانه خواهر شما ادم خوبی به پستش خورد امیدوارم که به پای هم خوشبخت بشنن چون الان کمتر پسر درست و حسابی پیدا میشه به قول شما همه برا لاس زدن و رابطه جنسی میان جلو

افرین دقیقا همینه رفیق فابریک منم همینهه هرچقدرر باباش سخت میگیره این بدتر میکنه و با پسرای بیشتری د ...

و خانواده من که زیاد گیر نمیدن با دوستام می رم تفریح کافه رستوران ، خرید و......

ولی دوست پسرم ندارم 

اگه اجازه بدن برو دانشگاه اون موقع رفتار اونا هم تاحدودی عوض میشه

برا من رفتارشون عوض نشده که هیچ بدتر هم دن مامانم اون سری بهم گفت از وقتی رفتی دانشگاه من خواب ندارم همش میترسم اونجا عاشق پسری بشی یا پسری مختو بزنه و خودتو بدبخت کنی بخدا اینقدرر سخت گیر تر از قبل شد حد نداره

برا من رفتارشون عوض نشده که هیچ بدتر هم دن مامانم اون سری بهم گفت از وقتی رفتی دانشگاه من خواب ندارم ...

مامان دوست من از مامان تو بد تره

هی به من زنگ میزنه آمار دخترش و در بیاره

2810