2777
2789
عنوان

واسم سوالع اونایی که دوست پسر دارن چطوری میپیچونن میرن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 112 پست
خب شما که هیجانی رفتار می‌کنی اصلا رل زدن به صلاحت نیست خودمو میگم سال کنکور آشنا شدیم اما هم دانشگا ...

بله برای من خیلی سمههه منم الانا قصد اشنایی با مردی رو ندارمم گفتم لاقل ارشدی چیزی بگیرمم بعدش بخوام مردی رو وارد زندگیم کنم چون من دقیقا نقطه مقابل شما هستم و اگه کسی تو زندگیم باشهه کل زندگیمم رو صرف اون یک نفر میکنم و رسما از زندگی عقب میفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه چیزیم داری یادش میدی !!!!! اسی درستو بخون ورزش کن برو باشگاه، مطالعه کن آهنگ گوش کن بروکلاس زبان ...

احسنت به اون شخصیتت و فکرت تبریک میگم به اون کسی که شما رو آنقدر خوب بزرگ کرده 👏👏❤️

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
خدا را شکر دختر ندارم😑😑😑😑🤲🤲🤲

البته خیلی از پسرا هم هستن خانواده رو میپیچونن میرن بیرون دنبال دختر بازی و سیگار و موتور سواری و .... 

خیلی از دخترا هم هستن مثل من که هیچ وقت اهل این کارا نبودن 

ذات بچه و تربیت خانواده خیلی مهمه 

...
و منی ک به مامانم میگفتم من دارم با این پسر خوشگله میرم بیرون و اونم سلام میرسوند

پشماممم جدا؟ بعضی مادرا مشکلی ندارن ولی مادر من به شدتت رو این قضیه سخت گیرهه خط قرمزش تو زندگی دوست و ارتباط با پسراس

مامان من ایرادی نمی‌گیره اگر با کسی که به‌خاطر آشنایی و با اطلاع خانواده‌ها سر یه ساعت مشخص در یک مک ...

دقیقاا البته از نظر مادر من اصلا نیازی به اشنایی با هیچ مردی ندارم چون هنوز خیلی سنم کمه و بایدد اول از همه رو خودم و درسمو زندگیم کار کنم بعدهاا که بالای سی سالم شدد بتونم با یه مرد ارتباط بگیرم برا ازدواج و همچین چیزایی

پشماممم جدا؟ بعضی مادرا مشکلی ندارن ولی مادر من به شدتت رو این قضیه سخت گیرهه خط قرمزش تو زندگی دوست ...

مامان منم پایس

با اینکه دوست پسر ندارم ولی همیشه میگه هر چی بود بهم بگو

مشکلی نیست با کسی در ارتباط باشی 

بمیرم برات خواهر چقدر ناراحت شدم تا کی میخوان اینقدر تو تنگنا بزارنت؟ فازشون چیهه

مثلا تو مغز خودشون فک میکنن دختر پاک پرورش بدن فرو کنن تو جامعه

زیاد گریه کردم ک بزارید برم بیرون ولی به دیوار کاش میگفتم شاید یه تغییری توش ایجاد میشد.سنگ ازینا بهتره

یه دختر پاک جامعه ندیده

مامان منم پایسبا اینکه دوست پسر ندارم ولی همیشه میگه هر چی بود بهم بگومشکلی نیست با کسی در ارتباط با ...

قدر خانوادت رو بدون خانواده من که رابطم لانگ بود از گوشی اینا محرومم کرد

2810