2777
2789
عنوان

وای بچه ها وسیله هام یکی یکی دارن گم‌میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
خیلی حواس پرتی یه سر کتاب باز کن

باز من خوبم نگو بابام ماشینش دو ساعت بیرون بود پنجره باز خوبه ماشینو نزدن اولین بارشم نیست چندبار تکرار کرده🥲یکبار خو رفته بیرون در خونه تا آخر باز کررده پله هامونم‌تو حیاط بود یه ماشینی رد شد ایستاد اقاعه داشت پیاده میشد بیاد تو خونه شانس اوردیم زن همسایمون دم در بود اومد زود در حیاطمونو بست 

اصلا جدا ازین اگر میومد تو با چاقو مارو میگشت چی طلا که هیچ کوفتی نداریم گوشیامون می‌دزدید چی هعی خدا🥲

قديميا ميگفتن جن ميشينه رو وسيله يا جن برميداره باور نميكرديم ولي واقعا راسته

من چند روزه دارم دنبال كارتم ميگردم پيدا نميشد الان رو ميز وسط اتاق بود باورم نميشه

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر به عنوان توهمم نگاهش کنیمچون ناامید نیستیمناخوداگاه با دقت بیشتر میگردیم و موفق میشیمیه گوشه دلم ...

خب فرد باید ایمان خیلی شدیدی داشته باشه تا باعث ایجاد امید بشه که اون ایمان شدید مقوله باور را درست میکنه و خب میدونیم هم که باور شدید به یک مسئله اون رو جذب میکنه ولی  من شخصا از توسل کردن به یک روش غیر عقلانی و گردن یک توهم انداختن مشکلم بیزارم ولی نظر شما محترمه

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

قديميا ميگفتن جن ميشينه رو وسيله يا جن برميداره باور نميكرديم ولي واقعا راستهمن چند روزه دارم دنبال ...

آحتمالا جن خونتون نتونسته طی العرض کنه گفته بزار خرید هارا با کارت شما به صورت آنلاین حساب کنم وگرنه هیج دلیل دیگه ای نمیتونه برای گم شدن کارتتون توسط جن وجود داشته باشه😭

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

آحتمالا جن خونتون نتونسته طی العرض کنه گفته بزار خرید هارا با کارت شما به صورت آنلاین حساب کنم وگرنه ...

ن اينكه وسيله لازم دارن برميدارن 

فقط قصد اذيت كردن دارن 

مثلا خونه دوستم كلا لباس زيراشون برميداشت 

يا فيوز برق مرتب ميپروند فكر ميكردن برقا رفته

خيلي اذيت ميكنن اجنه كافر

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

ن اينكه وسيله لازم دارن برميدارن فقط قصد اذيت كردن دارن مثلا خونه دوستم كلا لباس زيراشون برميداشت يا ...

جسارتا به عنوان کسی که با پرونده های زیادی سر کار داره احتمال اینکه یک آقا قصد اذیت کردن داشته خیلی بیشتر از این حرف شماست  البته نه اذیت افراد زیادی هستند که با لباس زیر خانوم ها که نه حتی با لباس عادی هم که خانوم پوشیده باشه تحریک میشن چه بسی با قطعی برق و امکان ورود راحت به خونه همراه بوده و ثانیا تا جایی که مطالعات دینی بنده اجازه میده اجنه امکان ضرر و زیان دزدی تسلط آسیب و هرگونه اسیب  مستقیم که به مشابهت اعمال انسانیه و شما تصور می‌کنید را ندارند