دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم اگه واقعا راست گفتی ک چنتا باغ دارن و خرید فروش میوه انجام میده باید سالها بدوعی و جلو مردم هم و راست بشی شاید بتونی نیم هکتار از اون باغا رو بخری هیچوقت خودت رو دست بالا نگیر❤️🙏
شغلش،من همیشه تو دلم دوسداشتم با پزشک یا کادر درمان وصلت کنم بنظرت پرستیژمون بهم میخوره؟
پرستیژ کادر درمان توی ایران بالاست من خودم مادرم از کادر درمان بوده رئیس شبکه بهداشت بوده علوم پزشکی اصلا پرستیژ که شما در نظرت باشه رو نداره و فقط اینجوری جا انداختن بین مردم ک پرستیژ داره
ببین تو که خودت پرستاری و تو محیط بیمارستانی یه دکتر یا جراح هم میاد خواستگاریت این به تو نمیخوره البته اگه دوسش داری و اخلاق هاش و باهاش اوکی ای بحثش جداست
قبلا پیشنهاد از پزشک داشتم چون تو رابطه بودم قبول نکردم خریت محض،بعد طرف بهم خیانت کرد همش حسرت اونو ...
تو رابطه با یه پرستار بودی ؟ پیشنهاد دوستیبود یا ازدواج ؟ میگم من روستاییم پیر تو دانشگامون هست پرستاره ولی از شهر بزرگ به نظرت چنین آدمایی جذب من میشن ؟