2777
2789
عنوان

مربیای رانندگی همشون اینطورین یا فقط برا منه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربی منم همش فرمون میگرفتمن فرمونو رو ده و ده دیقه میگرفتمولی اون همش میگفت رو نه و ربع بگیر که منم ...

من اعصابم خورد میشه دست میزنه برا همین فرمونو سفت میگیرم بعد میخواد خودش بچرخونه هی بم میگه چرا سفت گرفتی دستاتو شل کن بتونم بچرخونم

من مربیم خیلی مهربون بود و اعصاب ارومی داشت واقعا هیچوقت بلند صحبت نکرد و خیلی ام مبا محبت بود

ولی بقول شما خیلی فرمون رو میگرفت گاهی وقتا حس میکردم اونجا من الکی نشستم 

البته بار اول ازمون شهری قبول شدم

من مربیم خیلی مهربون بود و اعصاب ارومی داشت واقعا هیچوقت بلند صحبت نکرد و خیلی ام مبا محبت بودولی بق ...

دوست ندارم زیاد به فرمون دست بزنن یعنی همشون دست میزنن؟ 

فرمونو کلا میده دست خودت؟

بله همون جلسه اول فرمونو داد یه جاهایی کمک میکرد ولی خیلی کمکم کرد که ترسم بریزه مثلا جاهای خلوت میگفت سرعت ببر نزدیک صد تا ترست بریزه همش میگفت برو نترس من کنارتم برای همین همه میگن رانندگیت خیلی مردونست😅😁

بله همون جلسه اول فرمونو داد یه جاهایی کمک میکرد ولی خیلی کمکم کرد که ترسم بریزه مثلا جاهای خلوت میگ ...

ما سرعتمون از 30 تا بیشتر نشده

فقطم دنده یک و دو عقب یاد داده دنده 3 هنو نگفته😕

مربی خیلی تاثیر داره بعضی مربیا دلشون برای ماشینشون میسوزه و فقط میخوان هنرجو از سر باز کنن

اره دنده عقب حواسم نبود یه کوچولو خورد تو جدول نه اونقدر زیاد بعد داشتیم از بغل سطل زباله میرفتم دوباره بغل سطل شدم موقعه دور زدن ولی بهش نخوردم 

کلی دعوام کرد😂

[QUOTE=361462098]اره دنده عقب حواسم نبود یه کوچولو خورد تو جدول نه اونقدر زیاد بعد داشتیم از بغل سطل زباله میرفتم دوب ...[/QUOTE

بالاخره ماشینشه و ضرر هم تلخه شمام یه خورده بیشتر دل بده به رانندگی و مواظب باش

من چندین مربی عوص کردم همش همین بودن آخرش هم‌یاد نگرفتم چیزی گواهی هم نگرفتم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/