2777
2789
عنوان

مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 50 پست
بخدا هروقت میخورم از تلخیش مو به تنم سیخ میشه اصلا دوسش ندارم😩

خوب با شیر بخور

مگه مکمل نمیخوری اینم شیره دیگه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینه دیگهلعنتی هرچی بگی سرت میادخاهرزادم بشدت چاق بودهمش بهش میگفتم کم بخورالان باربی شده باز من د ...

وای حکایت منو خالمه😂😂همیشه منو مسخره میکرد می گفت تو چاقی من با تو بیرون نمیام خجالت میکشم

من لاغر شدم حالا اون چاق شده😂😂😂

متاسفانه اعتیاد پیدا کردییه تایمی نخور، بالاخره بدنت عادت میکنهوالا من هشت ساله ورزش میکنم، نهایتا م ...

چندروز نخوردم از سردرد شدید از چشام اشک میومد انگار با مته افتاده بودن به جون سرم🥲💔حتی حال نداشتم پاشم غذا درست کنم

چندروز نخوردم از سردرد شدید از چشام اشک میومد انگار با مته افتاده بودن به جون سرم🥲💔حتی حال نداشتم ...

خوردن قهوه زیاد، اصلا توصیه نمیشه

بالاخره برای ترک نیازه، مثلا ترک سیگار هم همینقدر سخته؛) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
وای حکایت منو خالمه😂😂همیشه منو مسخره میکرد می گفت تو چاقی من با تو بیرون نمیام خجالت میکشممن لاغر ...

چن سالته تو ؟

لعنتی نکنه تو خاهرزاده منی؟ 🤣🤣🤣

البته من هرگز بهش نگفتم خجالت میکشم باهات بیرون بیام

فقط میگفتم الان کوچیکی راحت تر وزن کم میکنی  ی کم کمتر بخوری اوکی میشی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

ترک این عادت به طور کامل حدود دو هفته طول می کشد. هنگامی که کافئین را ترک کردید، باید مصرف کافئین را حداقل به مدت دو هفته قبل از وارد کردن مجدد آن (در حد اعتدال) به رژیم غذایی خود متوقف کنید. بدن خود را به آرامی به قهوه کمتر عادت دهید. یک بسته قهوه بدون کافئین بخرید.

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خودت درست میکنی یا از بیرون میگیری بیرون یا اگه جای مطمئن نباشه متداون و اینجور چیزا میریزم که معتاد ...

اره اتفاقا منم همینو خوندم برا همین تاحالا هیچوقت از بیرون نگرفتم خودم تو خونه درست میکنم

2810