2777
2789

بچه ها خواهر شوهرم دو ماه هست که فوت شده شوهرم خیلی بی قراری میکنه حق داره خب دردناک تر از مرگ عزیز نیست من خودم بعضی وقتا یهو چهره خواهر شوهرم میاد جلو چشمم حالم بد میشه ولی خب همسرم خود زنی میکنه تو ناراحتی هاش بیرون می ره پشت فرمون هست بلخره واسه همین خیلی نگرانشم میگم خدای نکرده بلای سرش نیاد مادر شوهرم هم که همش در حال گریه هست ولی خب چاره چیه اونی که رفت دیگه رفت با خود زنی گریه داد برنمی گرده نمیدونم آدما چرا تا وقتی هستن قدر همو نمیدونن بعد مرگ تازه یادشون میفته ،بیچاره خواهر شوهرم تو خواب خیال هم فکر نمیکردیم اینجوری سرنوشتی داشته باشه ولی خب رفت که رفت راه برگشتی نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آخی چند سالش بود حتما مرگش ناگهانی بوده

۴۷ تقریبا یهوی نبود یه ماه مریض  بود دکترا همون اول گفتن رفتنی هست ولی انتظار نداشتیم فقط یه ماه باشه فکر میکردیم حداقل یه مدتی هست ولی یه ماه شد فقط

خواهرشوهر نو عروس من ۲۳ ساله بود فوت کرد

شوهرم اصلا باهاش کنار نیومده اصلا خیلی نگرانشم

دقیقا مثل شوهر شماست 

هروقت میبینمش 

نشسته یه گوشه 

عکس خواهرشو بغل کرده و گریه میکنه

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

تا یکسال داغ رو دلت هست ولی نباید خودزنی ادامه پیدا کنه ،باید کم کم سرد بشه با شوهرت صحبت کن بهش بگو به جای این کارا خیرات بده قرآن بخون صلوات بفرست تا هم به خواهرش برسه هم خودش آروم بشه

عزیزم مرگ عزیزان تا ۱سال داغه این بنده خدا که هنوز دوماهه.ببرینشون پسش مشاور شاید قرص آرام بخش بدن ب ...

تا آخر عمر داغ هست با دیدن قبرش با دیدن عکس هاش با دیدن بچه هاش مگه میشه عزیز از یاد آدم بره ولی خب همسر من تند مزاجه خود زنی میکنه تو ناراحتی هاش واسه همین نگرانم میگم کاش باهاش کنار بیادچون اونی که رفت دیگه رفت با خود زنی برنمیگرده

2810