من یه سری ایده ها دارم دوس دارم رو اونا کار کنم کارمو راه بندازم پیشرفت کنم به پول برسم ایرانگردی وجهانگردی کنم... شایدم بالای ۳۵سال یه بچه به سرپرستی اوردم. اینا چیزایین که کلییی منو سر شپق میاره. امروز با داداشم مطرحش کردم اما اون میگع:اگه یه چیز بخوام بگم که فعلا بری روش فکر کنی اینه که باید طرز فکرتو اصلاح کنی و بفهمی که با توجه به زمینه خونوادگی و محیط زندگیمون باید هدفت تشکیل زندگی باشه اونم با یه ادم امن.نه فکرای پوچی مثل تنهایی دنیارو میگردم و ال میکنم بل میکنم. اینده ما ادمای اطرافمونن. ببین و عبرت بگیر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مجرد چه کنی ؟ زندگی با چالش از زندگی در سکوت و تکرار خیلی بهتره ، اهدافی حالت رو خوب میکنه که از جنس ...
من که با همسرم حالم خوب نبود چیه ازدواج؟ از نظر من یعنی تحمل کردن کسی کنار خودت خودتو با اون آدم تطبیق بدی همش اون چیزی باشی که اون میخواد یه وقت میای میبینی پیر شدی به چیزی که میخوای نرسیدی شوهرتم معلوم نیست هست یا نیست زرنگ باشی بتونی به آرزوت برسی اونم شوهرت بده بهت به آرزوت برسی...آرامش از نظر من کنار همسر نیست کسیه که فقط به حرفت گوش کنه نه فقط زر بزنه
معلم بودم انصراف دادم. لیسانسم. میخام کار ازاد شروع کنم
موفق باشی باید تلاش کنی زیاد درس بخونی و پیشرفت کنی کسی ب رویا و آرزوهات کاری نداره برسی بهش ولی اگ قرار باشه پول و کار و خونه و درآمد نداشته باشی ده سال دیگ هیچی نمیشی