2777
2789
عنوان

اینکه نمیخام ازدواج کنم اشتباهه ایا لیا من رویایی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اهدافت برس اما با شوهرت ، زندگی مشترک رو داشته باش ، الان سرت داغه ، از یه سنی به بعد کم میاری ، زن و مرد مکمل و همراه همن ، تو تو راه اهدافت هم به کمک و همدلی یه مرد احتیاج داری ، کسی که مال توه ، زندگی خودت رو داری ،بچه های خودت رو داری ، اون کیف میده ، کارت رو هم کنارش داری

دختر خوب تو هپروت نباش با افزایش سن انقدر احوالاتت تغییر میکنه که روزی صد بار خودت رو بابت افکار امروزت سرزنش میکنی

رویاهای خوبی داری اگه شرایط خونوادگی محیط و...اجازه بدن رسیدن بهشون میتونه خیلی لذت بخش باشه خیلیاگفتن ازدواج کن که تنهانمونی و... ولی یادت باشه گاهی ازدواج باعث میشه آدم تنهاتربشه ازدواجم اگه باآدم درست باشه میتونه خیلی خوب باشه

دقیقا وقتی عشق اومد همه چیز خودبخودیه

آره دقیقا

زندگی قابل پیش بینی نیست، یهو از یکی خوشت میاد مسیر و اهدافت به سمت کاملا متفاوتی کشیده میشه که اتفاقا خودت هم راضی و خوشحالی بابتش

دوس داشتم معلم بشم شدم و اومدم بیرون بنا ب دلایل عقیدتی و...الان ارزوهام عوض شده

موفق باشي

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
۲۶

منم هم سن تو بودم همین ایده رو داشتم خیلی هم زندگی گل و بلبل بود ولی ۳۵ ۳۶ و رد کردم پشیمون شدم خسته شدم از تنهایی

بازم شرایط بسنج اگر امکان مستقل شدن داری خوبه ولی اگر هم جوار خانواده از یه سنی به بعد سخت میشه

فقط لطف خدا
به اهدافت برس اما با شوهرت ، زندگی مشترک رو داشته باش ، الان سرت داغه ، از یه سنی به بعد کم میاری ، ...

من 35 سال سن دارم با خودم میگم کاش ازدواج نمیکردم مثل ایشون مجرد زندگی میکردم...

2810