2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زنگ زد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 30 پست
پس الان دیگه اصلا نرو ، مگه میشه بری و کتک بخوری ، تازه بار اولشم که نیست ، خدایی نکرده هولت بده سرت ...

خیلی نفهمه کلی پیام داد عذر خواهی کرد بعد تا گفتم نمیام باز  عصبی شد گفتم خب چرا بیام سرخود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف شما درستهولی من معتقدم کسی که نخواد درست بشه با تعهد هم درست نمیشه

آخه اسی میگه چندمین بارشه ، این دفعه حتما باید تعهد بگیره حداقل اگر خواست شکایت کنه مدرکی وجود داشته باشه حتی بخواد طلاق بگیره ، 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
وای حتما باید بیاد با بزرگترت صحبت کنه اشتباهی که من کردم و نکن رفتم قهر حتی نگفتم قهر آمدم .... بعد ...

آره نمیرم الان بهش پیام دادم تا پدرت نیاد من نمیام علاوه بر پدرت خودتم باید حضور داشته باشی

آخه اسی میگه چندمین بارشه ، این دفعه حتما باید تعهد بگیره حداقل اگر خواست شکایت کنه مدرکی وجود داشته ...

پدر شوهرم گفت هر تصمیمی بگیری من پشتت هستم میدونم پسرم چطوریه حق باهات

آخه اسی میگه چندمین بارشه ، این دفعه حتما باید تعهد بگیره حداقل اگر خواست شکایت کنه مدرکی وجود داشته ...

ولی گفت شما ی بچه دارین هیچکس مثل خودت بفکر بچت نیست نزار خانواده بپاشه یبارم بمن ببخشش من تعهد میدم من هر چی بگی قبول میکنم ازت

پدر شوهرم گفت هر تصمیمی بگیری من پشتت هستم میدونم پسرم چطوریه حق باهات

پیشنهاد شخصیم اینه که اگر آثار خشونت وجود داره برو پزشکی قانونی پرونده درست کنه ، به هر حال شاید به درد خورد ، یا حتما تعهد بگیر ، توی متن تعهد در مورد خشونت فیزیکی حتما نوشته شه هم امضا و هم اثر انگشت

ولی گفت شما ی بچه دارین هیچکس مثل خودت بفکر بچت نیست نزار خانواده بپاشه یبارم بمن ببخشش من تعهد میدم ...

درسته تعهد بگیر ، شرط هات و بگو سنگاتو وا بکن و برگرد ، که آرامش داشته باشی 

پیشنهاد شخصیم اینه که اگر آثار خشونت وجود داره برو پزشکی قانونی پرونده درست کنه ، به هر حال شاید به ...

نه دیگ الان جاشون نیست ولی ی هاله کم رنگی پام سبز شده خود شوهرم منکر اینک میزنم نیست میگ اشتباه کردم میرم دکتر درست میشم 

نه این بار شما برید 

این خانما که میگن نرید از نظر قانونی میدونن چی میشه؟

به جرم اینکه رفتید الزام به تمکین میده 

یعنی نفقه بهت تعلق نمیگیره 

بعد هم تو دادگاه وارد باشه درخواست ازدواج مجدد میگیره 

تو میمونی 

برو اگر دست روت بلند کرد اینبار شکایت دادخواست بده من جانی امنیت ندارم و میرم اگر رفتم نفقه من سر جاشه

2810