2777
2789
عنوان

گپ تلگرامی دختر پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
خب بدش بیاد😐مهم نیستبگو دوست نداشتم تو همچین محیطی باشمبخاطر رو دربایسی کاری نکن

نمیدونم حس میکنم بدش بیاد

امشب لفت میدم میگم محیطش پیشم ی جوری بود 

چون واقعا هم خوشم نمیاد

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میان پسرای الان پررو تر از این حرفان اتفاقا هر چی سرسخت تر باشی بیشتر زوم میشن😂

ای خدا چ گیری افتادم 😬😬 چقد پسرای  مردم خراب شدن واقعا

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

نمیدونم حس میکنم بدش بیادامشب لفت میدم میگم محیطش پیشم ی جوری بود چون واقعا هم خوشم نمیاد

افرین کار خوبی میکنی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
برای گذر زمان بد نیسبرا تو که رل یا نامزد داری نرو خبمن کسیو ندارم

اگ وقتت ازاده بیا شمع سازی کن

از ارزوهای منه برا بعد کنکور

اره حتما میام بیرون ازش

علاقه ندارم ب شمع سازی

جدی

اسکویشی چی دوس داری درست کنی؟ 

ازون جدیدا کمث اسلایم نرمه

چی هس

تو اینستا خیلی ازشون میبینم

خیلیییی زیادنرمن با سیلیکون درست میشن توی خونه

فقطم نیاز ب رنگ و سیلیکوم و قالب داره