2777
2789
متاسفانه اره ولی ههمون از یه کشوریم بنظرم نباید باشه

نمیشه، هست و تمومم نمیشه. مشکل اینجاست که واقعا ما یک کشور نیستیم. کوردا و تورکا باهم نمیسازن، فارسا احساس برتری میکنن، بلوچا نادیده گرفته میشن، عربا فحش میخورن.

در ظاهر میگیم اتحاد  داشته باشبم و یک کشوریم و... ولی در عمل و باطن اختلافات زیادی هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله به نظر من اینجور ازدواجا موفق تره چون زوجین به آداب و سنن هم آشنا هستن و کمتر در زندگی دچار چالش ...

یه سری قومها سلطه طلبن با قوم اروم وصلت کردن به ضرر قوم اروم اس 

ما تقریبا همینجوری ازدواج میکنیمو منطقشونم اینه که همدیگرو میشناسیممیگن آدم غریبه رو نمیشناسه نمیشه ...

اشتباس به نظرم

گارد الکی وجود داره خوب و بد هم توی غریبه هم نزدیک

مثلا من خودم هم لکم لرم و هم کردم

چون از خانوادم هرکی با یه جایی ازدواج کرده اما خب راه دور یکم برای خود آدم سخت میشه از فامیلات جدا میشی مثلا مامان بزرگ من از استانش دور بود و خیلی سخت بود براش و حتی وقتی شوهرش هم مرد توی این شهر خیلی فامیل نداشت خواهر و برادراش یه شهر دیگه بودن

کرد کجایی که با لر نمیتونی اکر کردها که با لر ها ازدواج میکنن

ببخشید اما از لر خوشم نمیاد. 

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
ببخشید اما از لر خوشم نمیاد.

من خودم لر نیستم یه رگم لکه و یه رگم کورد اما خب رفیق لر زیاد دارم تا حالا از کورد تا دلت بخواد بدی دیدم از لک هم دیدم اما هیچوقت از یه لر بدی ندیدم 

چرا خوشت نمیاد؟

ببخشید میپیرسم کنجکاو شدم

من خودم لر نیستم یه رگم لکه و یه رگم کورد اما خب رفیق لر زیاد دارم تا حالا از کورد تا دلت بخواد بدی ...

من خودمم دوست صمیمیم لر هست

مشکلم مرداشونه احساس خوبی نمیتونم ازشون بگیرم ، واقعا نمیدونم چرا

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
2810