داد بزنم زار بزنم خسته ام خیلی خسته شوهری که نیست اصلا نیست ن خودش ن روحش دیشب از ۹شب خوابیده تا هشت صبح بلندم کرده بریم اش بگیریم رفتیم گرفتیم آمدیم گرفته خوابیده و تاکید کرده حق نداری بیدارم کنی تاالان که دوباره رفته شیفت میدونین چند وقته حتی رابطه هم نداشتیم بیشترین وقتش توی خونه توی دستشویی هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هزار بار حرف زدم خسته شدم میگه باشه چشم ببخشید ولی باز همین آش و همین کاسه ن بچه ندارم شاید اگه بچه ...
با این رفتارش خر نشی بچه بیاری ها، تهدیدش کن ب رفتن قهر کن بگو شرایط برام سخت شده بگو آدم باید ب روح روانش هم برسه ، ن ک فقط جنبه مادی ک وضع مالیتون خوبه؟
ای بابا چقدر حساسین به درک بنده خدا خسته هست حوصله نداره شوهرا بندگان خدا نباید که 24 ساعت به ما بچس ...
شما چی فکر کردی من بیکارم ن عزیز من شاغلم کارم انلاینه زبان میخونم هرروز کویز دارم هر روز ورزش میکنم به دوستم میرسم دارم مهارت جدید یاد میگیرم ولی مگه مرض داشتم شوهر کنم؟