2777
2789
عنوان

فقط منتظر بودم شوهرم بره بیرون بیام بین رخت خواب زار بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 129 پست
استارتر عمیقا درکت میکنم دقیقا شرایطم مثل تو هستش و شوهرمنم کپی مامانشه پر خواب و تن پرور

ولی من پر انرژی دلم میخواد کوه برم دشت برم راه برم فقط چند ساعت خواب برام کافیه قبل از ازدواج همه اینارو به همسرم گفتم ولی فقط میخواست منو به دست بیاره

در حسرت مادر شدن .........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حراست بیمارستان ۵ساله ازدواج کردیم یا اسهاله یا بیرون نمیاد ...

یبوست  خودش اصلی ترین عامل افسردگی وسواس فکری وس ردی رابطه ج‌نسی پرخاشگری و ....  یعنی توبیماران روانی اول یبوست و بررسی میکنن انقد تاثیرگذاره تو روند زندگی 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

چند وقته رابطه ندارین؟باهاش حتما حرف بزن بگو من بدون رابطه نمیتونم بمونم مثال میزنم خود من نهایت تا سه روز صبر کنم اگه قراره ادم با ازدواج تنهاتر بشه و احساس تنهایی کنه چرا پس ازدواج کردی ؟بگو من نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم اگه ادانه بدی جدا میشم

خداروشکر بد نیست خونه و ماشین هست

خب خداروشکر بگو خسته شدم دلم مسافرت می‌خواد مثل شوهر من دوسال ازدواج کردم خیلی برا زندگیم جنگیدم، از لحاظ عاطفی خیلی بی توجه بود خیلی میچسبید ب کارش، منم قهر تهدید کردم مجبورش کردم بردمش مشاوره الان بهتر شده کمی اصلا برای من وقت نمیزاشت ، بچه هم ندارم نمیخوام داشته باشم تا کامل اخلاقش خوب نشه

سرکار نمیری؟ برو سرکار توهم خسته بشی باهم ولو بشین بخوابینتا وقتی بیکار باشی هی همش میخوای توجه بگیر ...

منم شاغلم شغلم وانلاینه وهزارو یک کار دیگه ولی من چند ساعت خواب برام کافیه ورزش هم میکنم زبان هم میخونم کتاب هم‌میخونم به همه کار هام میرسم

منم شاغلم شغلم وانلاینه وهزارو یک کار دیگه ولی من چند ساعت خواب برام کافیه ورزش هم میکنم زبان هم میخ ...

نمیدونم چی بگم

منم مثل شوهر توعم

انقدر خسته میشم تو خونه دیگه وقتی برای شوهرم نمیمونه

اونم همش نق میزنه

البته فکر نکنم کار شوهرت انرژی زیادی ازش ببره

شاید افسرده شده

بهش بگو ،ببین چه میگی

گفتم میگه درک کن باشه چشم همین ...... من همه راه هارو رفتم زمینه چینی کردم  کلیپ طبیعیت کتاب طبیعیت هرچی که فکر کنی ولی..... فقط باشه چشم بهم فرصت بده همین ۵ساله دارم فرصت میدم 

ولی من پر انرژی دلم میخواد کوه برم دشت برم راه برم فقط چند ساعت خواب برام کافیه قبل از ازدواج همه ای ...

منم مثل توام دوتا بچه دارم در شبانه روز شاید پنج ساعت بخوابم ولی سرحالم من اگه یه هفته کلا  نخوابم  و شوهرم فقط  یه شب کمتر بخوابه کسی متوجه بیخوابی من نمیشه ولی چشمای شوهرم قرمز و پرخون میشه ، خیلی سرده الان چندماهه رابطه نداریم اصلا شرایط جدایی ندارم ادم خوبیه ولی همسر خوبی نیست ، روح و روانم داغون شده ولی بخاطر بچه هام زندگی میکنم

نمیدونم چی بگممنم مثل شوهر توعمانقدر خسته میشم تو خونه دیگه وقتی برای شوهرم نمیمونهاونم همش نق میزنه ...

شوهر من بسیار راحت طلبه من دلش راحتی میخواد همین فقط بخوابه بیست و چهار ساعتم بخوابه کمشه

2810