2777
2789
عنوان

پزشک ها ودندون پزشک ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 39 پست
اگه هر سه تا خیلی معروف بشن و کلینیک بزنن به ترتیب پزشک متخصص خیلی معروف بالاترین درآمددنداندپزشک مت ...

ممنونم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی قصدم مطب زدنه می خواستم اگه به درد نمی خوره برگردم کنکور بدم پارسال اوردم ولی دولتی پزشکی ...

من دکتراشو دارم بیکارم ب اون راحتیا نیست 

قطعا دندونپزشکی بخون

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روانشناسی قصدم مطب زدنه می خواستم اگه به درد نمی خوره برگردم کنکور بدم پارسال اوردم ولی دولتی پزشکی ...

واسه پول درآوردن از روانشناسی باید تا سال ها فقط خرج کنی بدون نتیجه ولی پزشکی اولشم هیچی خرج نکنی بازم درآمد رو داری

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من کارشناس روانشناسی دارم حقیقتش اینه بازار کار نداره مگه اینکه کلی پول خرج کنی کارگاهای مختلف بری بری بچسبی به استادا ک تورو وارد کلینیکشون کنن  خیلی درس بخونی دکتری بگیری بعدم منتطر مراجعه کننده باشی 

همین سایتو بببین کی پول به تراپی میدن 

من دکتراشو دارم بیکارم ب اون راحتیا نیست قطعا دندونپزشکی بخون

دکترا روانشناسی؟ 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

من کارشناس روانشناسی دارم حقیقتش اینه بازار کار نداره مگه اینکه کلی پول خرج کنی کارگاهای مختلف بری ب ...

آره خب از نظر پول خرج کردن می تونم‌ 

حتما خودتون نخواستین وگرنه ما با دانشجوی ارشد بالینی بودن داریم مراجع میبینیم

درامد یعنی داره 

من رشتم ول کنم یا ادامه بدم روانشناسم 

برم کنکور تجربی بدم یا همین ادامه بدم 

2810