2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرده همش خونه مامانمه با شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 81 پست
والا مامان من اصلا خونه اونا نمیره خواهرم با شوهرش همشش اونجاست

منظورم خونه مادرتون هست. اگه خواهرت اینقدر احساسی راحتی میکنه ک مدام اونجاست خودش باید بره آشپزخونه بپزه بشوره. تازه اگه وقتی میان همش دست خالی هستن پدرت بلید کمتر خرید کنه

خواهر دیگه امم صداش در اومده میگه من حریم شخصی ندارم دیگه همش باید حجاب داشته باشم خسته شدم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا یک بار بهش گفتیم شوهرش ازش حمایت کرد گفت به فلانی کاری نداشته باشین

باید جوابشو میدادی خونه مادر خودتم بود همینو میگفتی؟!

زیادی مراعاتشونو کردین اوناعم دیگ پررو شدن

مامانم به خودشم گفته من پیر شدم دیگه نمیتونم ولی باز انگار نه انگار

عزیزم با مادرت صحبت کن یکم محکم تر با خواهرت حرف بزنه یه بار دیگه بهش بگه بعد دیگه مادرت بره بشینه اصلا هم بفکر این نباشه الان ابروش میره و فلان هیییچ خدماتی هم نده دوبار اینکارو بکنه دیگه خواهرت درست میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
باید جوابشو میدادی خونه مادر خودتم بود همینو میگفتی؟!زیادی مراعاتشونو کردین اوناعم دیگ پررو شدن

خاک برسر خاهراستاترکه از الان داره خانوادشو پیش شوهرش بی ارزش میکنه یکاری میکنه خیال کنه وظیفشونه یعنی این خاهر من دهنشو از گوش تا چشاش میدوختم بیشعور بی درک 

لطف دارید یه چیز واقعیه خانواده که گناه نکردن جور مارو بکشن لطف میکنن دیگه ماک نبایدسواستفاده کنیم

دقییییقا. اینا دیگه بستگی ب وجدان و انصاف طرف داره. بعضی ها کلا عادت ب سوء استفاده دارن. حالا غریبه و آشنا و خانواده هم نداره ها

خاک برسر خاهراستاترکه از الان داره خانوادشو پیش شوهرش بی ارزش میکنه یکاری میکنه خیال کنه وظیفشونه یع ...

والا من هنوز چیزی نگفتم بهش

اینجا به من میگی تو حسودی فلانی

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
والا من هنوز چیزی نگفتم بهشاینجا به من میگی تو حسودی فلانی

میگن منظورم بود

خاک برسر خاهراستاترکه از الان داره خانوادشو پیش شوهرش بی ارزش میکنه یکاری میکنه خیال کنه وظیفشونه یع ...

خواهر استارتر بیشتر تن پروره

تو خونه خودش احتمالا حوصله آشپزی و این چیزا نداره برای همین میره خونه مامانش ک راحت باشه

باید جوابشو میدادی خونه مادر خودتم بود همینو میگفتی؟!زیادی مراعاتشونو کردین اوناعم دیگ پررو شدن

خاک برسر خاهراستاترکه از الان داره خانوادشو پیش شوهرش بی ارزش میکنه یکاری میکنه خیال کنه وظیفشونه یعنی این خاهر من بود دهنشو از گوش تا چشاش میدوختم بیشعور بی درک من یکبار شوهرم سر بحث منو دوتا خاهربیشعورش پای مامانمو کشید وسط بهش گفتم مامانم چندماه داره پرستاری منه و بچه هاتو میکنه خاهرات جز دعوا بپاکردن چه هنری دارن... میخورن اسم مامان منو بیارن دیگه این اولین واخرین بار بود جرات کرد به مامانم چیزی بگه 

خواهر دیگه امم صداش در اومده میگه من حریم شخصی ندارم دیگه همش باید حجاب داشته باشم خسته شدم

اینو درک میکنم منن خواهرمو شوهرش یه سال خونه ما زندگی کردن زمان عقدشون به دلایلی من روزا سر کار بودم حجاب داشتم شبا هم تو خونه حجاب قشنگ کلم زیر روسری و مقنعه کپک زد 😂😂😂

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810