2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرده همش خونه مامانمه با شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 81 پست
چه عجب بالاخره یکی درک کرد من چی میگممادر آدم گناه داره مگه تا کی می‌تونه همش در خدمت بقیه باشه؟

والا من خودم بشخصه خجالت میکشم میگم خانوادم همه زندگیشونو گزاشتن اومدن پیشم مراقبت بزار بردار بابام بااون دیابتش بنده خدا پلاستیک پلاستیک هرخرید رفتنی برو بیا داداشم جارو کن بزار بردار مامانم همینطور حتی مهمان میرفت میومد خاتواده شوهرم بهش گفنم ماماتم پرستار من باشه یا از خانوادت پذیرایی کنه مگه هتل اینجا دیگه نزاشتم بیان خودمووشوهرمم تاجایی که میتونیم تقسیم کارمیکنیم هی میگم بتونم جبران کنم شرمندتونم بابام ومامانم وداداشم میگن نوهای گلمون به دنیابیان انشالله سلامت وصحیح خستگی ما درمیره این خودش جبران ولی واقعا من شرمندشونم سعی میکنم کمکشون باشم زشته واقعا ادم خودش باید درک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اگه گفتن مادرتون هم بی فایده بوده بهترین کار اینه مادرت بذار و بردار نکنه. اینجوری خودش مجبوره ک ...

والا مامان من اصلا خونه اونا نمیره خواهرم با شوهرش همشش اونجاست

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

مامانت تاحالا بهت غر زده یا ابراز ناراحتی کرده؟؟؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

احتمالا دختر خونه  ام بود کار نمی کرده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
آخ چقدر بدم میاد خواهرم باشوهرش میادخونه مامانم خب خودت تنها بیا شوهرتون کجا دنبال خودت راه میندازی! ...

وا خوب داماد اون خانوادس ها مگه طرف اومده با یه دختر بی کس و کار ازدواج کرده 

مامانت تاحالا بهت غر زده یا ابراز ناراحتی کرده؟؟؟

بلع بسیاااز زیاد به خودشم با خوبی گفته مامان جان من پیر شدم

دیگه مث سابق نیستم یه کمکی بهم بده

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
جلو شوهرش بهش بگو بیا فلان کارو انجام بده شاید خجالت بکشه بیاد

والا یک بار بهش گفتیم 

شوهرش ازش حمایت کرد گفت به فلانی کاری نداشته باشین

بلع بسیاااز زیاد به خودشم با خوبی گفته مامان جان من پیر شدمدیگه مث سابق نیستم یه کمکی بهم بده

یه مدت خودشو بزنه به مریضی بگه کمرم گرفته نمیتونم بلند بشم وقتی میاد هی بگه جارو کن بشور بپز برام 

مادر ایشون اکاه و دانا هستند خودشون میتوننند از حق خودشون دفاع منند رو ندن یا بگن رک ولی به نظرم به ...

ن قربون شکلت خاله منم مصداق همین خاهر استاتر بود هرروز برمیداشت سفارش غذا میداد فلان چیزو درست کنید یجوری خانوادشو جلو شوهرش سبک کرد که الان هیچگونه ارزشی واسه خالم قائل نیست شوهرش  خودشو بی ارزش کرد و خانوادشو اصلا چ دلیلی داره شاید خونه باباش اون روز بخان غذا حاظری بخورن این باید اونجا باشه مادره میگه نمیفهمه خاهره میگه نمیفهمه خودش گاوه

آخ چقدر بدم میاد خواهرم باشوهرش میادخونه مامانم خب خودت تنها بیا شوهرتون کجا دنبال خودت راه میندازی! ...

یعنی تو فامیل شما داماد اصلا خونه پدرخانمش نمیره. ما از هر چند بار ک تنها میریم ی بار هم با همسرمون میریم

چی بکم والا مامانت از تنهایی درمیاد

عزیزم مامانم هنوز یک دختر و یک پسر دیگه هم تو خونه داره تنها نیست...بردارم که کوچیکه

خواهر دیگه امم هس اونم کمک میده ولی اونم صداش در اومده

و بازم چون می‌ره دانشگاه زیاد نیس که کمک بده

2810