2777
2789
عنوان

انتقال جنینم شد 9 آذر1403 بادکتر شمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دکتر هست بوشهر، فرزانه نظری، دکتر شمالی خیلی قبولش داره

تا سرچ کنم ببینم تخصصش چیه و نوبت دهیش چطوره .. پس دکترای خوبم هستن فکر کردم زیاد دکتر خوب نداره 🤭

تشکر عزیزم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید؟

رفتم دکتری ک گفتم 

برای پرولاکتین پایین بخاطر قرص مشکلی نبود، گفت خوبه قرصو تا زمان امپول ادامه بده 

ولی نوشته روز اول پریود ازمایش ذخیره تخمدان ( قبلا دادم نرمال بوده) و مجدد fsh بده ، روز دومم جوابو بیار مرکز تا دارو هارو شروع کنن 

نمیدونم گفتم ک fsh از ۱۴ شد ۱۰ ؟ گفت باید زیر ۱۰ باشه 

خلاصه ازمایشگاه ها ب این سرعت جواب amh رو حاضر نمیکنن .. تازه  روز اول پریودمم میوفته جمعه .. ازمایشگاهی ک قبول کرد جوابو زود حاضر کنه جمعه نیست ، گفت شنبه زود بیا تا عصر سعی میکنیم جوابو حاضر کنیم ..عصرم باید با جواب برم مرکز 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 

ایا شماهم روز اول دوم پریود که قرار شد ای وی اف شروع بشه ازمایش ذخیره دادید؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید؟رفتم دکتری ک گفتم برای پرولاکتین پایین بخاطر قرص مشکلی نبود، گفت خوبه ...

سلام عزیزم

من وقتی رفتم زیر نظر دکتر شمالی و تشکیل پرونده ناباروری دادم، برام نوشتن، بعد اومدم شهر خودم انجام دادم

بهشون بگو جوابش رو سری بعدی میبری

دکترتون باید با توجه به سونو روز یک تا سه پریودی بهتون دارو بدن

سلام عزیزممن وقتی رفتم زیر نظر دکتر شمالی و تشکیل پرونده ناباروری دادم، برام نوشتن، بعد اومدم شهر خو ...

ممنون جواب دادید ♥️♥️ خدا خیرتون بده

گفتم شاید باید حتمااا ببرم تا دارو بدن ..

جالا سعی میکنم حداقل دوتاش نشد fsh رو حتما ببرم چون ذخیره تخمدان رو قبلا دادم .. 

هرکاری هم کنم بازم هرماه پریود من میوفته جمعه و هیچوقت جوری نمیشه که من روز اول پریود ازمایش بدم همون روز یا فرداش ب من تحویل بدن.. یعنی دکتر باید با من راه بیاد اخه چاره ای نیست 😂🥲 

هزینه تخمک کشی یه 18 تومنی شد هزینه فریز جنینام 5و پونصدهزینه آزمایشات خودم و همسرم قبل از تخمک کشی ...

سلام عزیزم میگم شما کدوم بیمارستان رفتی که آی وی اف رو انجام بدن برات؟

هزینه تخمک کشی یه 18 تومنی شد هزینه فریز جنینام 5و پونصدهزینه آزمایشات خودم و همسرم قبل از تخمک کشی ...

میگم برا بیمه تامین اجتماعی همون مشاغل آزاد رد کردید یا همسرتون شاغل هست ما شغل آزاد رد کردیم ولی هیچ جا درست دارو نمیدادن یا مراکز درمانی ازاد بود