2777
2789
عنوان

مردی که یهو میخاد تنها باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بدترین حالت اینه با یکی دیگه ا وکی شده و داره منو ترک میکنه..دیگه بدترینتد ازین که نیست

چرا احساسی نوشتی 

بهترین حالت این هست که سرش تو یه آخور دیگه بنده 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

دلایلی مختلفی میتونه داشته باشه

ولی پرتکرار ترینش یا با کسیه و شما تو آب نمکی

یا نمیخوادت و نمیتونه کاملا کنارت بذاره

یا متاهله

اگه غیر اینا باشه میاد میگه بهت مثلا من این مشکلو دارم 

شاید کمتر واست وقت بذارم و بهت توضیح میده ک نگرانش نشی

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلایلی مختلفی میتونه داشته باشهولی پرتکرار ترینش یا با کسیه و شما تو آب نمکییا نمیخوادت و نمیتونه کا ...

خب دیشب گفت نگران من نباش خودم بهت زنگ میزنم بعدشم کلی قربون صدقم رفت..الان هم نگرانم برا خودش هم ترسیدم کلا یهو ترکم کنه

خب دیشب گفت نگران من نباش خودم بهت زنگ میزنم بعدشم کلی قربون صدقم رفت..الان هم نگرانم برا خودش هم تر ...

خب شاید مشکلاتی داره یا داره یه تصمیم مهمی واسه زندگیش میگیره 

اگه بار اولشه اوکی میشه مثبت فکر کرد

ولی اگه همیشه داره این کارشو میکنه زیاد جالب نیس باه ازدواجم کنی باید همیشه بترسی و استرس داشته باشی ک ب نابودی خودت ختم میشه 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شاید مشکلاتی داره یا داره یه تصمیم مهمی واسه زندگیش میگیره اگه بار اولشه اوکی میشه مثبت فکر کردول ...

اره گفته داره یه تصمیمایی فکر میکنه برا زندگیش اخیرا هم یه کارایی کرده...کلا گفت نیاز داره خلوت کنه باخودش